Sunhae Im

Sunhae Im ©Kim Jongbeom © EMK Entertainment
BIOGRAFIA

Qualificada com «una soprano esplèndidament brillant» (The New York Times) i «una de les grans cantants del nostre temps» (Frankfurter Allgemeine Zeitung), la soprano coreana Sunhae Im ha mostrat una musicalitat versàtil i una profunda comprensió dramatúrgica.

Ha obtingut un gran èxit en el repertori de música antiga amb directors com René Jacobs, Philippe Herreweghe, Fabio Biondi, Ton Koopman i Diego Fasolis, i amb formacions com Freiburg Baroque Orchestra, Europa Galante i Akademie für alte Musik Berlin. També ha estat  aclamada pel seu repertori d’èpoques posteriors amb Manfred Honeck, Iván Fischer, Myung-Whun Chung, Kent Nagano i Zubin Mehta, al Verbier Festival, Carnegie Hall, Philharmonie de París i Elbphilharmonie d’Hamburg. Ha participat en projectes innovadors com The Creation de La Fura dels Baus i La Finta Giardiniera a la gira de Xangai de La Scala Opera.

Sunhae ha enregistrat uns 30 treballs, que inclouen òperes de Händel i Mozart i ambdues passions de Bach. Ha rebut també nombrosos premis. El seu àlbum en solitari Orfeo[s] va ser guardonat amb el premi Elly Ameling per l’Académie du Disque Lyrique, i el seu CD Didone Abbandonata va ser nominat en tres categories per Opus Klassik 2020.

ATENCIÓ

Aquest concert és gratuït per a tots aquells usuaris que estiguin registrats a L’Auditori Play. Si ja tens un compte a la plataforma, només has d’introduir les teves credencials. Si no és així, registra’t abans.

ATENCIÓ

Has acabat de veure la previsualització del vídeo. Si vols veure el vídeo sencer, el pots comprar individualment (video_price€), o comprar una subscripció amb accés il·limitat als concerts des de 7,99€ al mes.

SUBSCRIU-TE PER 7,90 € AL MES

Estàs a punt d'adquirir aquest vídeo per video_price €. T'informem que et pots subscriure per 7,90€ al mes i gaudir de tots els continguts amb accés il·limitat. Vols continuar amb aquesta transacció?