Tàlveg

Tàlveg ©Alexandra Garzón
BIOGRAFIA

Tàlveg és un trio col·laboratiu nascut a Barcelona l’any 2018. A partir d’una recerca amb el so i les possibilitats tímbriques dels seus instruments, la seva música s’estructura en forma d’oratori: desplega la seva narrativa a partir de les possibilitats combinatòries que permet el format trio. Tant als directes com en els enregistraments, el so de Tàlveg es construeix amb l’encadenament de solos, duos i trios. Una música incompleta que deixa algun espai a la imaginació. La formació estrenarà The Art of Sweeping Things, un nou treball enregistrat a principis de 2022, que desplega amb calma tensa els camins encetats amb As it fades (2021), juntament amb la trilogia integrada per Ses-Sens (2020, EP), Arbori (2020) i Sens-ses (2021).

ATENCIÓ

Aquest concert és gratuït per a tots aquells usuaris que estiguin registrats a L’Auditori Play. Si ja tens un compte a la plataforma, només has d’introduir les teves credencials. Si no és així, registra’t abans.

ATENCIÓ

Has acabat de veure la previsualització del vídeo. Si vols veure el vídeo sencer, el pots comprar individualment (video_price€), o comprar una subscripció amb accés il·limitat als concerts des de 7,99€ al mes.

SUBSCRIU-TE PER 7,90 € AL MES

Estàs a punt d'adquirir aquest vídeo per video_price €. T'informem que et pots subscriure per 7,90€ al mes i gaudir de tots els continguts amb accés il·limitat. Vols continuar amb aquesta transacció?