Thomas Stimmel

Thomas Stimmel ©Thomas Stimmel
BIOGRAFIA

És un dels cantants més destacats de la seva generació i llargament sol·licitat. El seu repertori abasta des del Barroc fins a la música moderna.

Recentment ha participat en l’oratori Elies de Mendelssohn sota la direcció de F. Bernius i en el Rèquiem de Brahms a la Philharmonie de Berlín dirigit per A. Zimmermann i acompanyat per l’orquestra de cambra de l’Òpera Còmica de Berlín. Durant la temporada 19/20 van destacar els seus concerts de lied al Festival de Pasqua de Deauville (França) i la gira de la Passió segons sant Joan de Bach per Espanya i França, sota la direcció de J. Savall.

El 2019 va debutar al Concertgebouw d’Amsterdam amb  P. Herreweghe i el 2018 al Festival Styriarte (Ă€ustria) amb A. Orozco-Estrada. TambĂ© el 2018 va estrenar el Rèquiem per SĂ­ria de G. A. Albrecht sota la batuta de M. Sanderling al Festival de MĂşsica de Dresden. Albrecht ja li va confiar l’estrena del seu Buchenwaldgesänge (Cants de la fageda) al Teatre Nacional de Weimar el 2015.

Ha treballat amb nombrosos directors com D. Afkham, A. Manze, M. A. GĂłmez MartĂ­nez, M. Hofstaates, J. Peter Weigle o R. Dubrovsky, entre d’altres. Una de les seves fortaleses Ă©s la dedicaciĂł al lied, on ha treballat amb pianistes com H. Deutsch o E. Schneider i ha gravat El Cant del cigne de Schubert amb L. Klahn. TambĂ©  ha publicat el disc Roots/Wurzeln amb el pianista P. Vogler i l’Ensemble Eroica Berlin, amb obres de compositors negres.

En òpera ha estat convidat, entre d’altres, per l’Òpera Estatal de Berlín al Teatre Shiller, per l’Òpera Nacional d’Eslovènia al Maribor, pel Teatro Municipal de Santiago de Chile o pel Teatre du Capitole a Tolosa.

ATENCIĂ“

Aquest concert és gratuït per a tots aquells usuaris que estiguin registrats a L’Auditori Digital. Si ja tens un compte a la plataforma, només has d’introduir les teves credencials. Si no és així, registra’t abans.

ATENCIĂ“

Has acabat de veure la previsualització del vídeo. Si vols veure el vídeo sencer, el pots comprar individualment (video_price€), o comprar una subscripció amb accés il·limitat als concerts des de 7,99€ al mes.

SUBSCRIU-TE PER 7,90 € AL MES

Estàs a punt d'adquirir aquest vídeo per video_price €. T'informem que et pots subscriure per 7,90€ al mes i gaudir de tots els continguts amb accés il·limitat. Vols continuar amb aquesta transacció?