Tom Pawels

Tom Pawels ©Tom Pawels
BIOGRAFIA

Tom Pauwels és un guitarrista belga. Ha estrenat i enregistrat obres de Lachenmann, Shlomowitz, Guiraud, Oehring, Harada, Romitelli i Aperghis, Billone, Harrison, Trapani i Polansky. Des del 2002 treballa com a colíder artístic del nou conjunt musical ICTUS (Brussel·les). El seu ampli interès per la interpretació ha donat lloc a col·laboracions amb coreògrafs com Xavier Le Roy, Maud Le Pladec i Ula Sickle.

ATENCIÓ

Aquest concert és gratuït per a tots aquells usuaris que estiguin registrats a L’Auditori Play. Si ja tens un compte a la plataforma, només has d’introduir les teves credencials. Si no és així, registra’t abans.

ATENCIÓ

Has acabat de veure la previsualització del vídeo. Si vols veure el vídeo sencer, el pots comprar individualment (video_price€), o comprar una subscripció amb accés il·limitat als concerts des de 7,99€ al mes.

SUBSCRIU-TE PER 7,90 € AL MES

Estàs a punt d'adquirir aquest vídeo per video_price €. T'informem que et pots subscriure per 7,90€ al mes i gaudir de tots els continguts amb accés il·limitat. Vols continuar amb aquesta transacció?