Trio da Vinci

Trio da Vinci ©May Zircus
BIOGRAFIA

Maria Florea, violí
Marion Platero, violoncel
Àlex Ramírez, piano

Fundat el 2018 entre Barcelona i París, el Trio Da Vinci ha esdevingut una de les principals formacions emergents del panorama musical català i espanyol.

Amb una sòlida trajectòria com a solistes o com a músics de cambra, i formats o inspirats musicalment per alguns dels músics de cambra més destacats de les darreres dècades (Rainer Schmidt i Clemens Hagen del Hagen Quartett, Bernard Greenhouse del Beaux Arts Trio, Heime Müller de l’Artemi Quartet, o Christophe Coin del Quatuor Mosaïques), el juny del 2018, la Maria, la Marion i l’Àlex decideixen formar el Trio da Vinci.

Des del seu debut el 2021 a L’Auditori de Barcelona dins del Festival Emergents, destaquen les seves actuacions al Festival Pablo Casals de Prades (França), al Festival de Torroella de Montgrí (Girona), a la Sala cu Orgă de Chișinău (Moldàvia) o al Théâtre de l’Alliance de París (França), realitzant un enregistrament en directe per al programa Générations France Musique le Live (Radio France). També han realitzat enregistraments en directe per a Catalunya Música i per a la Televisió Nacional Moldava (TRM).

El 2022 debutaran a la temporada de cambra del Palau de la Música Catalana de Barcelona i, en formació de quartet amb la violista Sara Ferrández, a la temporada de cambra de L’Auditori de Barcelona. Són guanyadors de la 14a edició del Premi BBVA Montserrat Alavedra de música de cambra de Terrassa (Barcelona), que els ha dut a actuar per vàries de les principals sales de concert del país.

ATENCIÓ

Aquest concert és gratuït per a tots aquells usuaris que estiguin registrats a L’Auditori Play. Si ja tens un compte a la plataforma, només has d’introduir les teves credencials. Si no és així, registra’t abans.

ATENCIÓ

Has acabat de veure la previsualització del vídeo. Si vols veure el vídeo sencer, el pots comprar individualment (video_price€), o comprar una subscripció amb accés il·limitat als concerts des de 7,99€ al mes.

SUBSCRIU-TE PER 7,90 € AL MES

Estàs a punt d'adquirir aquest vídeo per video_price €. T'informem que et pots subscriure per 7,90€ al mes i gaudir de tots els continguts amb accés il·limitat. Vols continuar amb aquesta transacció?