Varvara

Varvara ©Sergio López Isla
BIOGRAFIA

Nascuda a Moscou, es va formar a l’Escola de Música Gnessin i al Conservatori Estatal Txaikovski de Moscou. El 2006, va ser guardonada al Concurs Internacional Bach de Leipzig i, el 2012, va guanyar el Primer Premi del Concurs Géza Anda de Zuric.

Varvara experimenta un gran interès per l’art en qualsevol de les seves expressions i té un ampli repertori que inclou música de tots els períodes. Ha col·laborat amb orquestres de gran prestigi com la Teatre Mariinsky, l’Orquestra Tonhalle de Zuric, la Simfònica de la Ràdio de Viena, la Simfònica SWR, l’Orquestra Nacional de Lilla, la Simfònica de Bilbao, l’Orquestra Simfònica de la Ràdio Polonesa, la Simfònica de València, l’Orquestra Simfònica Txaikovski, la Simfònica de Galícia, la Filharmònica de Santiago de Xile o la Gulbenkian de Lisboa, actuant sota la direcció de V. Gergiev, D. Zinman, C. Meister, A. Liebreich, Y. Traub, C. Schuldt, E. Inbal, T. Vásáry o V. Fedosseyev. A més, ha ofert nombrosos recitals al Festival de Lucerna, al Tonhalle de Zuric, a L’Auditorio de Madrid, al Conservatori de Moscou, a la Philharmonie de París, al Palau de la Música Catalana, a Le Corum de Montpellier, al Conservatori Verdi de Milà, a l’Auditori Lingotto de Torí, a l’Auditori de Lió, al Teatre Mariinsky de Sant Petersburg, al Rudolfinum de Praga, al Mozarteum de Salzburg o al Konzerthaus de Dortmund.

Varvara sent passió per la música de cambra i té un duo estable amb el violinista Fumiaki Miura, així com un trio amb la participació del violoncel·lista Jonathan Roozeman. Més enllà dels seus aclamats enregistraments de Mozart i Händel, recentment ha presentat un àlbum dedicat a Liszt, interpretat en directe a la Philharmonie de París i publicat pel segell DisCamera. Amb el mateix segell, Varvara presentarà pròximament un nou CD amb obres de Schumann.

ATENCIÓ

Aquest concert és gratuït per a tots aquells usuaris que estiguin registrats a L’Auditori Play. Si ja tens un compte a la plataforma, només has d’introduir les teves credencials. Si no és així, registra’t abans.

ATENCIÓ

Has acabat de veure la previsualització del vídeo. Si vols veure el vídeo sencer, el pots comprar individualment (video_price€), o comprar una subscripció amb accés il·limitat als concerts des de 7,99€ al mes.

SUBSCRIU-TE PER 7,90 € AL MES

Estàs a punt d'adquirir aquest vídeo per video_price €. T'informem que et pots subscriure per 7,90€ al mes i gaudir de tots els continguts amb accés il·limitat. Vols continuar amb aquesta transacció?