VEUS – Cor Infantil Amics de la Unió

VEUS-Cor Amics de la Unió ©Zabet Photo
BIOGRAFIA

Neix el 1996 amb l’Escola de Música creada dins de la Societat Coral Amics de la Unió de Granollers. Dirigit per Josep Vila Jover des de la seva formació, aquest cor de veus blanques destaca per la qualitat, l’eclecticisme i la singularitat de les seves produccions.

Veus – Cor Infantil Amics de la Unió ha participat en nombrosos festivals internacionals i ha estat premiat en destacats certàmens i concursos. Entre els premis més recents cal subratllar el Premi Clavé a la millor gravació pel disc Els Colors del Mar (2018), el reconeixement Guido d’Arezzo (2017), el Primer Premi a l’47 Certamen Coral de Tolosa (2015) i la Silver Rose Bowl del concurs de la UER Let the Peoples Sing! (2013).

Ha publicat diversos treballs, els més recents dels quals són Revolution (2019), Els Colors del Mar (2018) i VEUS (2017), enregistraments dels espectacles d’èxit de la formació. També destaca Un Barret de Cançons (2016) amb cançons de J. Vila i Casañas i Un Conte de Nadal (2014) d’Albert Guinovart. Aquesta temporada es celebra el desè aniversari de la publicació del disc There is no Rose (2012), amb l’enregistrament d’una versió única de l’obra de Britten A Ceremony of Carols per a arpa i percussions.

ATENCIÓ

Aquest concert és gratuït per a tots aquells usuaris que estiguin registrats a L’Auditori Play. Si ja tens un compte a la plataforma, només has d’introduir les teves credencials. Si no és així, registra’t abans.

ATENCIÓ

Has acabat de veure la previsualització del vídeo. Si vols veure el vídeo sencer, el pots comprar individualment (video_price€), o comprar una subscripció amb accés il·limitat als concerts des de 7,99€ al mes.

SUBSCRIU-TE PER 7,90 € AL MES

Estàs a punt d'adquirir aquest vídeo per video_price €. T'informem que et pots subscriure per 7,90€ al mes i gaudir de tots els continguts amb accés il·limitat. Vols continuar amb aquesta transacció?