Werner Güra

Werner Güra ©Marie Capesius
BIOGRAFIA

El tenor alemany Werner Güra, nascut a Munic, va rebre la seva formació musical al Mozarteum de Salzburg i va completar els seus estudis vocals amb el professor Kurt Widmer. A més, ha estat alumne de Nicolai Gedda i Margreet Hong a Amsterdam i de Wessela Zlateva a Viena.

Després d’actuar com a convidat a les òperes de Frankfurt i Basilea, es va unir a l’elenc de la Semperoper de Dresden, on va interpretar nombroses òperes de Mozart i Rossini. Més endavant, el van convidar a actuar a l’Òpera Nacional de Berlín, l’Òpera de París, La Monnaie de Brussel·les i l’Òpera de Zuric.

En aquest moment de la seva carrera, Güra concentra les seves activitats en el repertori vocal i simfònic i els oratoris. Ha cantat en les sales de concert més prestigioses d’Europa i ha treballat amb moltes orquestres de renom com l’Orquestra del Concertgebouw d’Amsterdam, les Orquestres Filharmòniques de Berlín i Viena i l’Orquestra Simfònica de la Ràdio de Baviera, i amb directors com Chailly, Fischer, Heras-Casado, Herreweghe, Honeck, Ph. Jordan i Nézet-Séguin, entre molts altres. A més, va col·laborar estretament amb el directpr Nikolaus Harnoncourt.

Güra també és un intèrpret de lied molt apreciat. Els recitals de cançons l’han dut al Wigmore Hall de Londres, el Musikverein de Viena, la Filharmònica de París i el Lincoln Center de Nova York, i ha gravat nombrosos treballs que han estat molt aclamats.

Werner Güra és professor de la Universitat de les Arts de Zuric des del 2009.

ATENCIÓ

Aquest concert és gratuït per a tots aquells usuaris que estiguin registrats a L’Auditori Play. Si ja tens un compte a la plataforma, només has d’introduir les teves credencials. Si no és així, registra’t abans.

ATENCIÓ

Has acabat de veure la previsualització del vídeo. Si vols veure el vídeo sencer, el pots comprar individualment (video_price€), o comprar una subscripció amb accés il·limitat als concerts des de 7,99€ al mes.

SUBSCRIU-TE PER 7,90 € AL MES

Estàs a punt d'adquirir aquest vídeo per video_price €. T'informem que et pots subscriure per 7,90€ al mes i gaudir de tots els continguts amb accés il·limitat. Vols continuar amb aquesta transacció?