ZA! & La TransMegaCobla

BIOGRAFIA

ZA!
El duet format per Papadupau i Spazzfrica Ehd s贸n referents europeus de l鈥檃utoedici贸, la m煤sica experimental i la cultura comunit脿ria. Sota la premissa que l鈥檃rt de vangu脿rdia no est脿 renyit amb la creaci贸 col路lectiva, els ZA! mesclen, sense demanar perm铆s, m煤sica culta,聽underground聽i popular.

Tarta Relena
Jove duo de trans-folk聽a capella聽que els darrers dos anys ha revolucionat l鈥檈scena catalana. Helena Ros i Marta Torrella dominen la polifonia i el repertori de folk mediterrani per renovar-lo i situar-lo de nou al segle XXI amb vig猫ncia est猫tica.

La MegaCobla
Quartet de vents de cobla tradicional nascut d鈥檜n taller amb ZA!聽l鈥檃ny 2018 a la Fira Mediterr脿nia. Pep Moliner (fiscorn), Jordi Casas (tible), Xavi Molina (tenora) i Xavi Torrent (flabiol) s贸n quatre dels m煤sics de cobla m茅s reputats i transgressors de Catalunya. La MegaCobla aporta coneixement i experimentaci贸 a parts iguals.

ATENCI脫

Aquest concert 茅s gratu茂t per a tots aquells usuaris que estiguin registrats a L鈥橝uditori Digital. Si ja tens un compte a la plataforma, nom茅s has d鈥檌ntroduir les teves credencials. Si no 茅s aix铆, registra鈥檛 abans.

ATENCI脫

Has acabat de veure la previsualitzaci贸 del v铆deo. Si vols veure el v铆deo sencer, el pots comprar individualment (video_price鈧), o comprar una subscripci贸 amb acc茅s il路limitat als concerts des de 7,99鈧 al mes.

SUBSCRIU-TE PER 7,90 鈧 AL MES

Est脿s a punt d'adquirir aquest v铆deo per video_price 鈧. T'informem que et pots subscriure per 7,90鈧 al mes i gaudir de tots els continguts amb acc茅s il路limitat. Vols continuar amb aquesta transacci贸?