Adriano Galante
Sara Serrano
David Climent
Alessia Schoor

 

Idea, creació, espai escènic i direcció: Adriano Galante, Sara Serrano, David Climent, Alessia Schoor
Mediaturgia: Sara Serrano‎
Moviment, música, textos i espai sonor: David Climent i Adriano Galante
Escenografía, vestuari i disseny: Alessia Schoor‎
Edició de vídeo: Diego Rampelini
So i llums: Marc Vilanova
Mescla i master de so: Emili i Jordi Bosch (Cardamomo Estudios)
Peça Airbnb Barcelona: Cessió de Kor Dwarshuis (dwarshuis.com)
Foto: Anna Benet

 

Agraïments: Valentina Rissi, Pablo Molinero, Sara Fontán, Xavi Artal, Mònica Rovira, Jofre Oliveres, Agustín Santoyo, Timothy B. Layden, Macarena Recuerda, David Franch, Pau Rodríguez, Clarissa Mota, Edi Pou, Andrea Soto Calderón, El Zulista, Pilar Lopez i a totes i tots els educadors i participants del Campus d’Estiu de l’Escola d’Arts en Viu i dels Artefactes Escèniques de l’Artesà del Prat de Llobregat.

 

Amb la col·laboració de Graner Centre de creació, Konvent Puntzero, Festival TNT, Teatre L’Artesà, Fabra i Coats i Teatre Sagarra‎

COMENTARI

El procés de creació d’aquest espectacle es va interrompre poc abans de la seva estrena al 2020 en el cicle Escenes de L’Auditori de Barcelona. Dos anys més tard, amb una pandèmia pel mig que ha fet visibles infinitat de qüestions relacionades amb la llar, DEMOLEDORA ha tornat a la càrrega amb una peça renovada, definitiva i adaptada a l’actualitat amb una proposta escènica transdisciplinar contundent, àcida i divertida inspirada en realitats molt diverses que giren als voltants de l’habitatge digne i no tan digne. DEMOLEDORA uneix a la directora i mediaturga Sara Serrano, l’actor i creador David Climent (loscorderos.sc), el músic i performer Adriano Galante (Seward) i l’arquitecta i dissenyadora Alessia Schoor.

Habitem espais cada vegada més petits en ciutats cada vegada més grans. I ens fan fora. Habitacles petits on cada dia ocupem menys espai físic i més espai virtual. I ens fan fora. Llocs suposadament privats on és conviu amb els sons dels altres com si fossin propis. I ens fan fora. Parets que suposen més distància que l’oceà. I ens fan fora. Cases particulars on és treballa 24/7 per poder viure 24/7. I ens fan fora. Un contracte fix discontinu amb la mudança constant. I ens fan fora. No tindrem una casa en la puta vida. I ens fan fora. L’habitatge digne és una connexió 5G. I ens fan fora. Però la resistència és i serà demolidora. 

 

ATENCIÓ

Aquest concert és gratuït per a tots aquells usuaris que estiguin registrats a L’Auditori Play. Si ja tens un compte a la plataforma, només has d’introduir les teves credencials. Si no és així, registra’t abans.

ATENCIÓ

Has acabat de veure la previsualització del vídeo. Si vols veure el vídeo sencer, el pots comprar individualment (video_price€), o comprar una subscripció amb accés il·limitat als concerts des de 7,99€ al mes.

SUBSCRIU-TE PER 7,90 € AL MES

Estàs a punt d'adquirir aquest vídeo per video_price €. T'informem que et pots subscriure per 7,90€ al mes i gaudir de tots els continguts amb accés il·limitat. Vols continuar amb aquesta transacció?