DESERT

Projecte que parteix de l’obra Timber (2009) de Michael Gordon, per a sis percussionistes

 
FRAMES PERCUSSION
ALBERT QUESADA

Composició musical: Timber (2009) de Michael Gordon
Interpretació musical: Frames Percussion: Sabela Castro Rodríguez, Javier Delgado Pérez, Rubén M. Orio, Daniel Munarriz Senosiain, Sergio Sande i Miquel Vich Vila
Coreografia, visuals i direcció: Albert Quesada
Interpretació coreogràfica: Albert Quesada, Georgia Vardarou i Katie Vickers
Disseny de llums i escenografia: Llorenç Balaguer
Disseny de so i electrònica en viu: Oriol Baulenas Costa
Disseny de vestuari: Jorge Dutor

COMENTARI

Desert parteix de la peça Timber (2009) del compositor americà Michael Gordon (1956-), obra que va ser estrenada a Espanya per l’ensemble de percussió FRAMES Percussion l’any 2016.

A través d’una nova posada en escena del ballarí i coreògraf Albert Quesada i amb un innovador disseny de so, es proposa una relectura de la peça a més d’una experiència immersiva única. En paraules de Michael Gordon, Timber “evoca un viatge pel desert”, un viatge que l’espectador explorarà situat al centre del so i de la dansa, transitant per l’austeritat i fiscalitat del material sonor. L’obra musical només utilitza sis simantres de fusta, uns retalls de mides exuberants utilitzats en les litúrgies dels ortodoxos de l’Europa de l’Est.

Una experiència estètica que ens farà especular i viatjar per el nostre desert interior i particular.

 

ATENCIÓ

Aquest concert és gratuït per a tots aquells usuaris que estiguin registrats a L’Auditori Play. Si ja tens un compte a la plataforma, només has d’introduir les teves credencials. Si no és així, registra’t abans.

ATENCIÓ

Has acabat de veure la previsualització del vídeo. Si vols veure el vídeo sencer, el pots comprar individualment (video_price€), o comprar una subscripció amb accés il·limitat als concerts des de 7,99€ al mes.

SUBSCRIU-TE PER 7,90 € AL MES

Estàs a punt d'adquirir aquest vídeo per video_price €. T'informem que et pots subscriure per 7,90€ al mes i gaudir de tots els continguts amb accés il·limitat. Vols continuar amb aquesta transacció?