L’Amour Toujours

CLARA AGUILAR

direcci贸 i composici贸 sonora

Una creaci贸 de:
Clara Aguilar, Judit Colomer, Ferran Dordal, Ester Gunt铆n, Rita Molina i Joan Ros

Oscila, il路luminaci贸
Eduard Autonell, producci贸

Agra茂ments: Nau Ivanow i Sala Beckett

COMENTARI

La compositora i productora Clara Aguilar presenta l鈥檈spectacle L’Amour Toujours dins del cicle Escenes i inspirant-se amb el relat 鈥淎mor Odi鈥 de la temporada de L’Auditori. La pe莽a 茅s un ritual esc猫nic sobre l’acte d’amor; un espai de lit煤rgia on s’encarnen alguns actes expressats per diferents artistes esc猫nics del seu entorn teatral. L’acte d’amor es all貌 que neix de l’entrega i l鈥檈stima a una idea, una persona, uns d茅us [鈥: de la necessitat de donar-se a un mateix cap a all貌 altre. Aquests actes d’amor oscil路len entre la individualitat personal de cada artista i la col路lectivitat exigida en la seva ofrena i exposici贸 davant d鈥檜n p煤blic. L鈥橝mour Toujours 茅s una meta-cerim貌nia ja que demana, com el propi acte esc猫nic en s铆, una entrega col路lectiva.

ATENCI脫

Aquest concert 茅s gratu茂t per a tots aquells usuaris que estiguin registrats a L鈥橝uditori Play. Si ja tens un compte a la plataforma, nom茅s has d鈥檌ntroduir les teves credencials. Si no 茅s aix铆, registra鈥檛 abans.

ATENCI脫

Has acabat de veure la previsualitzaci贸 del v铆deo. Si vols veure el v铆deo sencer, el pots comprar individualment (video_price鈧), o comprar una subscripci贸 amb acc茅s il路limitat als concerts des de 7,99鈧 al mes.

SUBSCRIU-TE PER 7,90 鈧 AL MES

Est脿s a punt d'adquirir aquest v铆deo per video_price 鈧. T'informem que et pots subscriure per 7,90鈧 al mes i gaudir de tots els continguts amb acc茅s il路limitat. Vols continuar amb aquesta transacci贸?