Aquesta 茅s la pol铆tica de protecci贸 de dades de l鈥Auditori Digital – Consorci de l鈥橝uditori i l鈥橭rquestra. El tractament s鈥檈fectua complint el Reglament general de protecci贸 de dades (Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell, de 27 d’abril de 2016) i la Llei org脿nica 3/2018, de 5 de desembre, de protecci贸 de dades personals i garantia dels drets digitals.

Qui 茅s el responsable del tractament de les dades personals?

El responsable del tractament de les dades personals 茅s el Consorci de l鈥橝uditori i l鈥橭rquestra (d鈥檃ra endavant, el Consorci), amb CIF Q-5856358-F i domicili a carrer de Lepant, 150, de Barcelona (CP 08013), adre莽a electr貌nica info@auditori.cat, www.auditori.cat.

Amb quina finalitat tractem les dades i a qui els comuniquem.

Serveis. Es porta un registre de les persones registrades a la plataforma online de v铆deos sota comanda amb finalitats de gesti贸 de venda d鈥檈ntrades online, prestaci贸 de serveis, cobrament d鈥檌mports i enviament d鈥檌nformaci贸. Obtenim les dades imprescindibles per formalitzar la compra i els destinem 煤nicament a aquesta finalitat. Com a criteri general, les dades no es comuniquen a altres persones. Es tracten en compliment d鈥檜na relaci贸 contractual.

Contacte. Atenem les consultes de les persones que utilitzen els formularis de contacte de la nostra p脿gina web. Les dades s鈥檜tilitzen 煤nicament per aquesta finalitat i no es comuniquen a altres persones. Les dades es tracten en base al consentiment de la persona interessada. Es pot revocar el consentiment en qualsevol moment.

Informaci贸 d鈥檃ctivitats i serveis. Amb l鈥檃utoritzaci贸 expl铆cita de cada persona utilitzem les dades de contacte que ens ha proporcionat per informar de les nostres iniciatives, serveis o activitats. Ho fem per diferents canals en funci贸 de com ho ha autoritzat cada persona. No es comuniquen a altres persones. Es tracten en base al consentiment de la persona interessada. Es pot revocar el consentiment en qualsevol moment.

INFORMACI脫 ADICIONAL

Es pot consultar informaci贸 addicional i m茅s detallada sobre la pol铆tica de protecci贸 de dades del Consorci de l鈥橝uditori i l鈥橭rquestra al seu lloc web.