Amor Odi Radioshow
Gratuït
Programa

L’amor tòxic és una pandèmia que les cançons romàntiques han contribuït a transmetre de generació en generació. Fins ara, que hem obert els ulls –de vegades de bat a bat, amb horror– davant una lletra que hem cantat tota la vida i que a la llum del segle XXI se’ns revela perpetradora de violències. És possible separar l’autor de l’obra? I separar la lletra de la cançó? Hidden Track i Radio Primavera Sound ho plantegen en aquest Amor Odi radioshow, encàrrec de L’Auditori per al cicle Sit Back, un espectacle amb música en directe i varietats amb discurs feminista i LGTBIQ+.
Núria Graham, Queralt Lahoz, Clara Viñals (Renaldo & Clara), Ikram Bouloum i The Sey Sisters posaran la veu a cançons de Britney Spears, Lana Del Rey, Blondie, Lesley Gore, Cecilia, France Gall, The Crystals i Tammy Wynette, al capdavant d’una all-female band formada per Marina Herlop, Sandra Monfort i Andrea González Giráldez, amb direcció musical de Jordi Matas (El Petit de cal Eril, Ferran Palau), en un xou presentat per AL-V amb varietats a càrrec de Daniela Blume, presentadora de Radio Primavera Sound i la poeta Mireia Calafell. Un xou únic i divers amb vocació transformadora per combatre la toxicitat de les cançons d’amor.

Intèrprets

Presentat per AL-V
Amb les veus de Queralt Lahoz, Núria Graham, Clara Viñals, Marina Herlop, The Sey Sisters, Sandra Monfort, Ikram Bouloum
Varietats de Daniela Blume i Mireia Calafell
Direcció musical de Jordi Matas

En col·laboració amb

Amor Odi Radioshow
Gratuït

ATENCIÓ

Aquest concert és gratuït per a tots aquells usuaris que estiguin registrats a L’Auditori Play. Si ja tens un compte a la plataforma, només has d’introduir les teves credencials. Si no és així, registra’t abans.

ATENCIÓ

Has acabat de veure la previsualització del vídeo. Si vols veure el vídeo sencer, el pots comprar individualment (video_price€), o comprar una subscripció amb accés il·limitat als concerts des de 7,99€ al mes.

SUBSCRIU-TE PER 7,90 € AL MES

Estàs a punt d'adquirir aquest vídeo per video_price €. T'informem que et pots subscriure per 7,90€ al mes i gaudir de tots els continguts amb accés il·limitat. Vols continuar amb aquesta transacció?