BMB: Gòspel, músiques de l’ànima

DIUMENGE, 13 DE DESEMBRE DE 2020 | 18:00h | SALA 1 PAU CASALS

Programa de mà

Gratuït
Programa

DAVID MANCINI: Suite per a bateria i banda simfònica
Arranjament de Jesús Salvador “Chapi”

SHIRLEY CAESAR: Satan, We’re Gonna Tear Your Kingdom Down
NOLAN WILLIAMS: Take It to the Lord in Prayer
SHIRLEY CAESAR: Yes Lord, Yes
DONALD LAWRENCE: I am Healed
FRED HAMMOND: When You Praise
JOHN P. KEE: I Believe

L’energia, el ritme i les veus del gòspel tenen un magnetisme vital i encomanadís. Els concerts esdevenen experiències col·lectives inoblidables on públic i escenari bateguen conjuntament. “Ens apropa a allò que en diuen la catarsi, col·loca l’esperit a nivells que no esperàvem”, afirma Pascual-Vilaplana, “va més enllà del que és estrictament musical i toca el domini de les emocions humanes”, assevera Ramon Escalé.

Els Barcelona Gospel Messengers s’uneixen a la Banda Municipal per oferir una creació artística inèdita i al nivell més alt. El repertori inclou temes tradicionals, com Satan We’re Gonna Tear Your Kingdom Down o Yes Lord, Yes de l’artista Shirley Caesar –amb un palmarès de 12 premis Grammy–, balades contemporànies o versions actualitzades de clàssics del gènere.

Encetarà el concert una peça de David Mancini, original per a bateria i percussió, en un arranjament per a banda del compositor valencià Jesús Salvador “Chapi”.

El Abuelo Bio i deliCatalia patrocinen la participació de Javier Eguillor en aquest concert.

Intèrprets

Banda Municipal de Barcelona
José R. Pascual-Vilaplana, direcció
Barcelona Gospel Messengers
Ramon Escalé, direcció coral
Javier Eguillor, bateria

Amb el suport de
BMB: Gòspel, músiques de l’ànima

DIUMENGE, 13 DE DESEMBRE DE 2020 | 18:00h | SALA 1 PAU CASALS

Programa de mà

Gratuït

ATENCIÓ

Aquest concert és gratuït per a tots aquells usuaris que estiguin registrats a L’Auditori Play. Si ja tens un compte a la plataforma, només has d’introduir les teves credencials. Si no és així, registra’t abans.

ATENCIÓ

Has acabat de veure la previsualització del vídeo. Si vols veure el vídeo sencer, el pots comprar individualment (video_price€), o comprar una subscripció amb accés il·limitat als concerts des de 7,99€ al mes.

SUBSCRIU-TE PER 7,90 € AL MES

Estàs a punt d'adquirir aquest vídeo per video_price €. T'informem que et pots subscriure per 7,90€ al mes i gaudir de tots els continguts amb accés il·limitat. Vols continuar amb aquesta transacció?