BMB: Gòspel, músiques de l’ànima

DIUMENGE, 13 DE DESEMBRE DE 2020 | 18:00h | SALA 1 PAU CASALS

Programa de mà

Programa

DAVID MANCINI: Suite per a bateria i banda simfònica
Arranjament de Jesús Salvador “Chapi”

SHIRLEY CAESAR: Satan, We’re Gonna Tear Your Kingdom Down
NOLAN WILLIAMS: Take It to the Lord in Prayer
SHIRLEY CAESAR: Yes Lord, Yes
DONALD LAWRENCE: I am Healed
FRED HAMMOND: When You Praise
JOHN P. KEE: I Believe

L’energia, el ritme i les veus del gòspel tenen un magnetisme vital i encomanadís. Els concerts esdevenen experiències col·lectives inoblidables on públic i escenari bateguen conjuntament. “Ens apropa a allò que en diuen la catarsi, col·loca l’esperit a nivells que no esperàvem”, afirma Pascual-Vilaplana, “va més enllà del que és estrictament musical i toca el domini de les emocions humanes”, assevera Ramon Escalé.

Els Barcelona Gospel Messengers s’uneixen a la Banda Municipal per oferir una creació artística inèdita i al nivell més alt. El repertori inclou temes tradicionals, com Satan We’re Gonna Tear Your Kingdom Down o Yes Lord, Yes de l’artista Shirley Caesar –amb un palmarès de 12 premis Grammy–, balades contemporànies o versions actualitzades de clàssics del gènere.

Encetarà el concert una peça de David Mancini, original per a bateria i percussió, en un arranjament per a banda del compositor valencià Jesús Salvador “Chapi”.

El Abuelo Bio i deliCatalia patrocinen la participació de Javier Eguillor en aquest concert.

Intèrprets

Banda Municipal de Barcelona
José R. Pascual-Vilaplana, direcció
Barcelona Gospel Messengers
Ramon Escalé, direcció coral
Javier Eguillor, bateria

Amb el suport de
BMB: Gòspel, músiques de l’ànima

DIUMENGE, 13 DE DESEMBRE DE 2020 | 18:00h | SALA 1 PAU CASALS

Programa de mà

ATENCIÓ

Has acabat de veure la previsualització del vídeo. Si vols veure el vídeo sencer, el pots comprar individualment (video_price€), o comprar una subscripció amb accés il·limitat als concerts des de 7,99€ al mes.

ATENCIÓ

Aquest concert és gratuït per a tots aquells usuaris que estiguin registrats a L’Auditori Digital. Si ja tens un compte a la plataforma, només has d’introduir les teves credencials. Si no és així, registra’t abans.

SUBSCRIU-TE PER 7,90 € AL MES

Estàs a punt d'adquirir aquest vídeo per video_price €. T'informem que et pots subscriure per 7,90€ al mes i gaudir de tots els continguts amb accés il·limitat. Vols continuar amb aquesta transacció?