BMB: Immortal Ausiàs March
  • DISSABTE, 14 DE NOVEMBRE DE 2020 | SALA 1 PAU CASALs

 

Programa de mà

Gratuït
Programa

Repertori:
EDVARD GRIEG: Concert per a piano en la m, op. 16, versió per a banda simfònica (1868) 28′
MORPHERY: Caffeine (2020) 5′ – Estrena mundial, encàrrec de L’Auditori a l’aula de composició de l’ESMUC
SALVADOR BROTONS: Simfonia n. 7 “Ausiàs March. Quatre facetes personals” (2018) 25′

Ausiàs March és el gran poeta del Renaixement, però potser no és tan coneguda la seva trajectòria militar: primer com a cavaller armat i, després, com a falconer major d’Alfons el Magnànim. Salvador Brotons s’ha inspirat en aquestes facetes personals per bastir el primer i tercer moviments de la seva Simfonia n. 7. La calma i la serenitat del segon moviment retrata el «poeta amorós» dels Cants d’amor i de mort, mentre el quart exalta l’«Immortal Ausiàs». Una partitura fascinant dirigida pel mateix compositor.

La primera part del programa té l’al·licient d’un gran clàssic, el Concert d’Edvard Grieg interpretat per Ignasi Cambra i amb la música d’una nova generació d’estudiants de composició.

Intèrprets

Salvador Brotons, direcció
Ignasi Cambra, piano
Banda Municipal de Barcelona

Amb el suport de

BMB: Immortal Ausiàs March
  • DISSABTE, 14 DE NOVEMBRE DE 2020 | SALA 1 PAU CASALs

 

Programa de mà

Gratuït

ATENCIÓ

Aquest concert és gratuït per a tots aquells usuaris que estiguin registrats a L’Auditori Play. Si ja tens un compte a la plataforma, només has d’introduir les teves credencials. Si no és així, registra’t abans.

ATENCIÓ

Has acabat de veure la previsualització del vídeo. Si vols veure el vídeo sencer, el pots comprar individualment (video_price€), o comprar una subscripció amb accés il·limitat als concerts des de 7,99€ al mes.

SUBSCRIU-TE PER 7,90 € AL MES

Estàs a punt d'adquirir aquest vídeo per video_price €. T'informem que et pots subscriure per 7,90€ al mes i gaudir de tots els continguts amb accés il·limitat. Vols continuar amb aquesta transacció?