BMB: Le Matin

 

DISSABTE 28 DE NOVEMBRE DE 2020 | 18:00 h | SALA 1 PAU CASALS

Programa de mà

Programa

JULES STRENS: Danse funambulesque (1925) 10′
EDWARD ELGAR: Chanson de matin, op. 15 n. 2 (1889-90) 4′
VASSILI KALÍNNIKOV: Simfonia n. 1 en sol m (1894-95) 35′

Carlos Ramón, sotsdirector de la Banda Municipal, proposa un programa molt atractiu que farà evident la gamma de sonoritats de la banda simfònica contemporània.

La coneguda Chanson de matin d’Edward Elgar quedarà emmarcada per l’apoteosi final de la Danse funambulesque del belga Strens i la Simfonia n. 1 de Vassili Kalínnikov en una versió per a banda del mestre Jan Cober. Malgrat morir molt jove, el talent de Kalínnikov va ser apreciat per Txaikovski i per Rakhmàninov, i la seva música ens trasllada a l’essència del Romanticisme rus, amb melodies inspirades i un estil distingit.

Intèrprets

Banda Municipal de Barcelona
Carlos Ramón, director

BMB: Le Matin

 

DISSABTE 28 DE NOVEMBRE DE 2020 | 18:00 h | SALA 1 PAU CASALS

Programa de mà

ATENCIÓ

Aquest concert és gratuït per a tots aquells usuaris que estiguin registrats a L’Auditori Digital. Si ja tens un compte a la plataforma, només has d’introduir les teves credencials. Si no és així, registra’t abans.

ATENCIÓ

Has acabat de veure la previsualització del vídeo. Si vols veure el vídeo sencer, el pots comprar individualment (video_price€), o comprar una subscripció amb accés il·limitat als concerts des de 7,99€ al mes.

SUBSCRIU-TE PER 7,90 € AL MES

Estàs a punt d'adquirir aquest vídeo per video_price €. T'informem que et pots subscriure per 7,90€ al mes i gaudir de tots els continguts amb accés il·limitat. Vols continuar amb aquesta transacció?