BMB: Le Matin

 

DISSABTE 28 DE NOVEMBRE DE 2020 | 18:00 h | SALA 1 PAU CASALS

Programa de m脿

Gratu茂t
Programa

JULES STRENS: Danse funambulesque (1925) 10′
EDWARD ELGAR: Chanson de matin, op. 15 n. 2 (1889-90) 4′
VASSILI KAL脥NNIKOV: Simfonia n. 1 en sol m (1894-95) 35′

Carlos Ram贸n, sotsdirector de la Banda Municipal, proposa un programa molt atractiu que far脿 evident la gamma de sonoritats de la banda simf貌nica contempor脿nia.

La coneguda Chanson de matin d鈥橢dward Elgar quedar脿 emmarcada per l鈥檃poteosi final de la Danse funambulesque del belga Strens i la Simfonia n. 1 de Vassili Kal铆nnikov en una versi贸 per a banda del mestre Jan Cober. Malgrat morir molt jove, el talent de Kal铆nnikov va ser apreciat per Txaikovski i per Rakhm脿ninov, i la seva m煤sica ens trasllada a l鈥檈ss猫ncia del Romanticisme rus, amb melodies inspirades i un estil distingit.

Int猫rprets

Banda Municipal de Barcelona
Carlos Ram贸n, director

BMB: Le Matin

 

DISSABTE 28 DE NOVEMBRE DE 2020 | 18:00 h | SALA 1 PAU CASALS

Programa de m脿

Gratu茂t

ATENCI脫

Aquest concert 茅s gratu茂t per a tots aquells usuaris que estiguin registrats a L鈥橝uditori Play. Si ja tens un compte a la plataforma, nom茅s has d鈥檌ntroduir les teves credencials. Si no 茅s aix铆, registra鈥檛 abans.

ATENCI脫

Has acabat de veure la previsualitzaci贸 del v铆deo. Si vols veure el v铆deo sencer, el pots comprar individualment (video_price鈧), o comprar una subscripci贸 amb acc茅s il路limitat als concerts des de 7,99鈧 al mes.

SUBSCRIU-TE PER 7,90 鈧 AL MES

Est脿s a punt d'adquirir aquest v铆deo per video_price 鈧. T'informem que et pots subscriure per 7,90鈧 al mes i gaudir de tots els continguts amb acc茅s il路limitat. Vols continuar amb aquesta transacci贸?