Diotima: Codera Puzo

ESTRENA MUNDIAL

DIVENDRES 18 DE SETEMBRE DE 2020 | 20:00 h | SALA 2 ORIOL MARTORELL

Concert gratuït
Programa

LUIS CODERA PUZOCode is poetry (2020) 20 min. – Estrena mundial

L’estrena mundial de l’obra de Luis Codera Puzo, escrita per a formació clàssica de quartet de corda, és una magnífica ocasió per connectar la tradició amb noves concepcions i dimensions del que és, o no és, creació artística.

És possible que l’únic contingut de la música que escoltem sigui l’ús dels codis utilitzats. Ens convencem que la música és alegre, trista o producte de sensacions, però potser tot això només siguin associacions i termes que hem adjudicat en base al nostre codi d’escolta. No importa: la manera com la ment resol un dilema, manifesta la seva pròpia naturalesa i la relació amb el seu context cultural. L’ús del codi revela molt més que els seus continguts il·lusoris.

Intèrprets

Quatuor Diotima
Yun-Peng Zhao, violí
Constance Ronzatti, violí
Franck Chevalier, viola
Pierre Morlet, violoncel

Luis Codera Puzo, composició

Diotima: Codera Puzo

ESTRENA MUNDIAL

DIVENDRES 18 DE SETEMBRE DE 2020 | 20:00 h | SALA 2 ORIOL MARTORELL

Concert gratuït

ATENCIÓ

Has acabat de veure la previsualització del vídeo. Si vols veure el vídeo sencer, el pots comprar individualment (video_price€), o comprar una subscripció amb accés il·limitat als concerts des de 7,99€ al mes.

ATENCIÓ

Aquest concert és gratuït per a tots aquells usuaris que estiguin registrats a L’Auditori Digital. Si ja tens un compte a la plataforma, només has d’introduir les teves credencials. Si no és així, registra’t abans.

SUBSCRIU-TE PER 7,90 € AL MES

Estàs a punt d'adquirir aquest vídeo per video_price €. T'informem que et pots subscriure per 7,90€ al mes i gaudir de tots els continguts amb accés il·limitat. Vols continuar amb aquesta transacció?