Diotima: Codera Puzo

ESTRENA MUNDIAL

DIVENDRES 18 DE SETEMBRE DE 2020 | 20:00 h | SALA 2 ORIOL MARTORELL

Gratuït
Programa

LUIS CODERA PUZOCode is poetry (2020) 20 min. – Estrena mundial

L’estrena mundial de l’obra de Luis Codera Puzo, escrita per a formació clàssica de quartet de corda, és una magnífica ocasió per connectar la tradició amb noves concepcions i dimensions del que és, o no és, creació artística.

És possible que l’únic contingut de la música que escoltem sigui l’ús dels codis utilitzats. Ens convencem que la música és alegre, trista o producte de sensacions, però potser tot això només siguin associacions i termes que hem adjudicat en base al nostre codi d’escolta. No importa: la manera com la ment resol un dilema, manifesta la seva pròpia naturalesa i la relació amb el seu context cultural. L’ús del codi revela molt més que els seus continguts il·lusoris.

Intèrprets

Quatuor Diotima
Yun-Peng Zhao, violí
Constance Ronzatti, violí
Franck Chevalier, viola
Pierre Morlet, violoncel

Luis Codera Puzo, composició

Diotima: Codera Puzo

ESTRENA MUNDIAL

DIVENDRES 18 DE SETEMBRE DE 2020 | 20:00 h | SALA 2 ORIOL MARTORELL

Gratuït

ATENCIÓ

Aquest concert és gratuït per a tots aquells usuaris que estiguin registrats a L’Auditori Play. Si ja tens un compte a la plataforma, només has d’introduir les teves credencials. Si no és així, registra’t abans.

ATENCIÓ

Has acabat de veure la previsualització del vídeo. Si vols veure el vídeo sencer, el pots comprar individualment (video_price€), o comprar una subscripció amb accés il·limitat als concerts des de 7,99€ al mes.

SUBSCRIU-TE PER 7,90 € AL MES

Estàs a punt d'adquirir aquest vídeo per video_price €. T'informem que et pots subscriure per 7,90€ al mes i gaudir de tots els continguts amb accés il·limitat. Vols continuar amb aquesta transacció?