Antiga: Cor Cererols
Gratuït
Programa

GREGORIÀ: Ne recorderis (responsori de difunts) 3’
JOAN MARC (1582-1658): Rèquiem a 8 veus 40′
JOAN CEREROLS (1618-1680): Dies irae a 4 veus 5′
ANSELM FERRER (1882-1969): Lamentació de Divendres Sant (1933) 11′
GREGORIÀ: Sicut ovis (responsori) 3’
ANSELM FERRER (1882-1969): Lamentació de Dissabte Sant (1934) 8′

Un dels signes de la bona salut de la música vocal especialitzada en repertori antic ha estat el naixement del Cor Cererols, que dirigeix el també organista Marc Díaz i que està format per joves veus que ja compten amb una sòlida experiència.

Els tres compositors que articulen el programa, així com el cor mateix i el seu director estan lligats al monestir i a l’escolania de Montserrat: Joan Cererols, el compositor més important i influent del primer Barroc català, fou, allí mateix, deixeble de Joan Marc –músic que succeí, en el càrrec d’organista del monestir de les Descalzas Reales de Madrid, el gran polifonista castellà Tomás Luis de Victoria. Anselm Ferrer, tot i haver viscut a cavall dels segles XIX i XX, és l’autor d’una música deutora de la millor polifonia renaixentista de la qual begué en abundància durant la seva estada a Roma.

Intèrprets

Belén Barnaus, Brenda Sara, Elionor Martínez, Laura Martínez, Maëlys Robbine i Sara Sarroca sopranos
Albert Baena, Daniel Folqué, Mariona Llobera i Mercè Bruguera contralts – contratenors
Carles Prat, Ferran Mitjans, Martí Doñate, Matthew Thomson i Oriol Guimerà tenors
Antonio Fajardo, Francesc Ortega, Joan Climent, Víctor Vilca i Vincent De Soomer baixos-barítons

Marc Díaz direcció

Amb la col·laboració de

Antiga: Cor Cererols
Gratuït

ATENCIÓ

Aquest concert és gratuït per a tots aquells usuaris que estiguin registrats a L’Auditori Play. Si ja tens un compte a la plataforma, només has d’introduir les teves credencials. Si no és així, registra’t abans.

ATENCIÓ

Has acabat de veure la previsualització del vídeo. Si vols veure el vídeo sencer, el pots comprar individualment (video_price€), o comprar una subscripció amb accés il·limitat als concerts des de 7,99€ al mes.

SUBSCRIU-TE PER 7,90 € AL MES

Estàs a punt d'adquirir aquest vídeo per video_price €. T'informem que et pots subscriure per 7,90€ al mes i gaudir de tots els continguts amb accés il·limitat. Vols continuar amb aquesta transacció?