Debuts amb la Banda. Festival Emergents Barcelona

Emissi贸 finalitzada. Disponible properament a la carta.

DIUMENGE 28 DE MAR脟 DE 2021 | 18:00 H | SALA 1 PAU CASALS

Programa de m脿

Programa

La Banda Municipal de Barcelona participar脿, un cop m茅s, en el Festival Emergents Barcelona amb el seu director titular Jos茅 R. Pascual-Vilaplana. La Banda Municipal de Barcelona convida en aquesta ocasi贸 el prominent quartet de sax貌fons catal脿 Kebyart Ensemble, recentment nomenat artista ECHO Rising Stars i que s鈥檈st脿 consolidant com una de les formacions de cambra m茅s interessants del panorama internacional.

El Kebyart Ensemble far脿 l鈥檈strena nacional del Concert per a quartet de sax貌fons i conjunt de vent, de David Maslanka, una obra que desplega una gran intensitat emocional i espiritual. La Banda completar脿 el concert amb Mother Earth i Give Us This Day, dues obres del mateix David Maslanka en les quals el compositor proposa la plena consci猫ncia d鈥檜n mateix com l鈥櫭簄ic cam铆 cap a una vida rica en pau.

DAVID MASLANKA:
Concert per a quartet de sax貌fons i conjunt de vent (2012) 33′ – Estrena nacional
Mother Earth (2003) 4′
Give Us This Day, petita simfonia per a conjunt de vent (2006) 14′

Int猫rprets

Banda Municipal de Barcelona
Kebyart Ensemble, quartet de saxos
Jos茅 R. Pascual-Vilaplana, direcci贸

Amb el suport de
Amb la col路laboraci贸 de
Logo Estrella Damm

Debuts amb la Banda. Festival Emergents Barcelona

Emissi贸 finalitzada. Disponible properament a la carta.

DIUMENGE 28 DE MAR脟 DE 2021 | 18:00 H | SALA 1 PAU CASALS

Programa de m脿

ATENCI脫

Aquest concert 茅s gratu茂t per a tots aquells usuaris que estiguin registrats a L鈥橝uditori Digital. Si ja tens un compte a la plataforma, nom茅s has d鈥檌ntroduir les teves credencials. Si no 茅s aix铆, registra鈥檛 abans.

ATENCI脫

Has acabat de veure la previsualitzaci贸 del v铆deo. Si vols veure el v铆deo sencer, el pots comprar individualment (video_price鈧), o comprar una subscripci贸 amb acc茅s il路limitat als concerts des de 7,99鈧 al mes.

SUBSCRIU-TE PER 7,90 鈧 AL MES

Est脿s a punt d'adquirir aquest v铆deo per video_price 鈧. T'informem que et pots subscriure per 7,90鈧 al mes i gaudir de tots els continguts amb acc茅s il路limitat. Vols continuar amb aquesta transacci贸?