Jordi Cervelló: L’harmonia de les formes
Compositor   Jordi Cervelló
Gratuït
Programa

El 18, 19 i 20 de març, l’Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya estrenarà mundialment l’obra L’harmonia de les formes, del compositor Jordi Cervelló. L’Auditori de Barcelona et convida a descobrir la peça a partir d’una conversa moderada pel periodista Aleix Palau i protagonitzada pel mateix mestre Cervelló, la biòloga Eloïsa Matheu i l’arquitecte i museògraf Hernan Crespo. La música, la natura i les seves formes explicades i relacionades en aquesta xerrada que trobaràs a L’Auditori Digital.

Compositor

Jordi Cervelló

Jordi Cervelló: L’harmonia de les formes
Compositor   Jordi Cervelló
Gratuït

ATENCIÓ

Aquest concert és gratuït per a tots aquells usuaris que estiguin registrats a L’Auditori Play. Si ja tens un compte a la plataforma, només has d’introduir les teves credencials. Si no és així, registra’t abans.

ATENCIÓ

Has acabat de veure la previsualització del vídeo. Si vols veure el vídeo sencer, el pots comprar individualment (video_price€), o comprar una subscripció amb accés il·limitat als concerts des de 7,99€ al mes.

SUBSCRIU-TE PER 7,90 € AL MES

Estàs a punt d'adquirir aquest vídeo per video_price €. T'informem que et pots subscriure per 7,90€ al mes i gaudir de tots els continguts amb accés il·limitat. Vols continuar amb aquesta transacció?