SIT BACK: LINA & RAÜL REFREE

 

DIVENDRES, 4 DE DESEMBRE DE 2020 | 20:00 h | SALA 2 ORIOL MARTORELL

Gratuït
Programa

Presentació de nou àlbum

Lina i Raül Refree són dos increïbles músics que generen una intensa, commovedora i molt especial relació musical. Refree, un dels productors europeus més innovadors de l’última dècada (Rosalía, Lee Ranaldo, etc.), va quedar impressionat per la veu de Lina quan la va sentir cantar al Clube de Fado de Lisboa. Lina, una cantant de fado amb formació clàssica, dos discs amb Sony Music i experta en Amália Rodrigues, va seleccionar alguns dels clàssics de la diva del fado i immediatament va començar a treballar a l’estudi en un projecte conjunt amb ell. Aquest és el resultat d’un disc que sorprèn per la bellesa d’una proposta que aconsegueix un nou plantejament i la renovació del fado a través del piano i els sintetitzadors analògics, subratllant-ne la seva condició universal.

Intèrprets

Lina, veu i sintetitzadors
Raül Refree, piano acústic i sintetitzadors


Amb el suport de
Institut Ramon Llull

SIT BACK: LINA & RAÜL REFREE

 

DIVENDRES, 4 DE DESEMBRE DE 2020 | 20:00 h | SALA 2 ORIOL MARTORELL

Gratuït

ATENCIÓ

Aquest concert és gratuït per a tots aquells usuaris que estiguin registrats a L’Auditori Play. Si ja tens un compte a la plataforma, només has d’introduir les teves credencials. Si no és així, registra’t abans.

ATENCIÓ

Has acabat de veure la previsualització del vídeo. Si vols veure el vídeo sencer, el pots comprar individualment (video_price€), o comprar una subscripció amb accés il·limitat als concerts des de 7,99€ al mes.

SUBSCRIU-TE PER 7,90 € AL MES

Estàs a punt d'adquirir aquest vídeo per video_price €. T'informem que et pots subscriure per 7,90€ al mes i gaudir de tots els continguts amb accés il·limitat. Vols continuar amb aquesta transacció?