SESSIONS: LLUC CASARES SEPTET
Saxo i clarinet   Lluc Casares

DISSABTE 20 DE FEBRER DE 2021 | 20 H | SALA 3 TETE MONTOLIU

Gratuït
Programa

El saxofonista i clarinetista Lluc Casares és un dels músics de jazz catalans més inquiets de l’actualitat. Format a l’Escola Superior de Música de Catalunya i al Conservatorium Van Amsterdam, actualment resideix a Nova York, on forma part del prestigiós Artist Diploma Ensemble de la Juilliard School of Music sota la direcció de Wynton Marsalis.

La música de Casares es caracteritza per la combinació de dos elements que, a priori, poden semblar antagònics: la composició i la improvisació. Així ho demostra en el seu darrer enregistrament Sketches Overseas (Outside In Music, 2018), en el qual els arranjaments acurats de les peces sempre deixen espai per a la improvisació més avantguardista. Línies de baix potents, acords percudits i melodies molt cuidades situen la música de Casares dins l’estètica de l’anomenat Straight Ahead Jazz.

Intèrprets

Lluc Casares Septet
Lluc Casares, saxo i clarinet
Pol Omedes, trompeta
Irene Reig, saxo alt
Rita Payés, trombó
Xavi Torres, piano
Pau Sala, contrabaix
Joan Casares, bateria

SESSIONS: LLUC CASARES SEPTET
Saxo i clarinet   Lluc Casares

DISSABTE 20 DE FEBRER DE 2021 | 20 H | SALA 3 TETE MONTOLIU

Gratuït

ATENCIÓ

Aquest concert és gratuït per a tots aquells usuaris que estiguin registrats a L’Auditori Play. Si ja tens un compte a la plataforma, només has d’introduir les teves credencials. Si no és així, registra’t abans.

ATENCIÓ

Has acabat de veure la previsualització del vídeo. Si vols veure el vídeo sencer, el pots comprar individualment (video_price€), o comprar una subscripció amb accés il·limitat als concerts des de 7,99€ al mes.

SUBSCRIU-TE PER 7,90 € AL MES

Estàs a punt d'adquirir aquest vídeo per video_price €. T'informem que et pots subscriure per 7,90€ al mes i gaudir de tots els continguts amb accés il·limitat. Vols continuar amb aquesta transacció?