SAMPLER SÈRIES: LUDVAN VEN BEETHOWIG

Emissió finalitzada. Disponible properament a la carta.

DIMARTS 2 DE FEBRER DE 2021 | 19 H | SALA 2 ORIOL MARTORELL

Programa de mà

Programa

CLARA IANNOTTA: Dead Wasps in the Jam-jar (i) per a violí 3′ 20″
NATACHA DELIS: Symbiosis II per a violí, violoncel, piano i ordinador 8′
BRYAN JACOBS: Dis Un Il Im Ir per a flauta, piano i midi keyboard 5′
CLARA IANNOTTA: D’après per a flauta, clarinet, piano, percussió, violí, viola i violoncel 8′
CLARA IANNOTTA: The people here go mad. They blame the wind per a clarinet, violoncel i piano 10′
DANIEL MOREIRA: Countdowns per a flauta, clarinet, saxo, trompa, trompeta, trombó, percussió, piano, viola i violoncel 7′
DANIEL MOREIRA: Rhythmic Study 4b – Ludvan ven Beethowig per a piano o 2 toy pianos 3′

CrossingLines presenta un retrat suggeridor de diversos autors del panorama internacional actual. Clara Iannotta treballa en una música que explora els registres extremadament subtils i els llindars de l’escolta, fent servir sovint l’amplificació d’harmònics per fer audible el procés de caiguda del senyal acústic o l’extinció de la ressonància dels cossos vibrants. La fascinació per la poesia de Dorothy Molloy nodreix diverses obres del seu catàleg, com Dead Wasps in the Jam-jar, música concebuda per a ser intercalada entre els moviments de la Partita n. 1 de J. S. Bach i elaborada a partir de la Corrente d’aquesta peça, i com The people here go mad. They blame the wind, obra que tanca un cicle especialment centrat en el ressò de les campanes i els mecanismes de les caixes de música. D’après, per a ensemble, forma part d’una trilogia basada en la fascinació per la suspensió de la ressonància del carilló de Freiburg, i de com la memòria sonora pot transformar-se a través de la repetició.

Dues obres del brasiler Daniel Moreira clouen el concert. Countdowns, peça que es basa en el compte enrere com a generador de potencialitats dramàtiques, i Rhythmic etude 4b, un original procés de desconstrucció amb instruments de joguina que revisita Für Elise de Luwdig van Beethoven com a infame producte de masses.

Intèrprets

CrossingLines
Lorenzo Ferrándiz, direcció

Amb el suport de

SAMPLER SÈRIES: LUDVAN VEN BEETHOWIG

Emissió finalitzada. Disponible properament a la carta.

DIMARTS 2 DE FEBRER DE 2021 | 19 H | SALA 2 ORIOL MARTORELL

Programa de mà

ATENCIÓ

Has acabat de veure la previsualització del vídeo. Si vols veure el vídeo sencer, el pots comprar individualment (video_price€), o comprar una subscripció amb accés il·limitat als concerts des de 7,99€ al mes.

ATENCIÓ

Aquest concert és gratuït per a tots aquells usuaris que estiguin registrats a L’Auditori Digital. Si ja tens un compte a la plataforma, només has d’introduir les teves credencials. Si no és així, registra’t abans.

SUBSCRIU-TE PER 7,90 € AL MES

Estàs a punt d'adquirir aquest vídeo per video_price €. T'informem que et pots subscriure per 7,90€ al mes i gaudir de tots els continguts amb accés il·limitat. Vols continuar amb aquesta transacció?