SAMPLER SÈRIES: LUDVAN VEN BEETHOWIG

Emissió finalitzada. Disponible properament a la carta.

DIMARTS 2 DE FEBRER DE 2021 | 19 H | SALA 2 ORIOL MARTORELL

Programa de mà

Programa

CLARA IANNOTTA: Dead Wasps in the Jam-jar (i) per a violí 3′ 20″
NATACHA DELIS: Symbiosis II per a violí, violoncel, piano i ordinador 8′
BRYAN JACOBS: Dis Un Il Im Ir per a flauta, piano i midi keyboard 5′
CLARA IANNOTTA: D’après per a flauta, clarinet, piano, percussió, violí, viola i violoncel 8′
CLARA IANNOTTA: The people here go mad. They blame the wind per a clarinet, violoncel i piano 10′
DANIEL MOREIRA: Countdowns per a flauta, clarinet, saxo, trompa, trompeta, trombó, percussió, piano, viola i violoncel 7′
DANIEL MOREIRA: Rhythmic Study 4b – Ludvan ven Beethowig per a piano o 2 toy pianos 3′

CrossingLines presenta un retrat suggeridor de diversos autors del panorama internacional actual. Clara Iannotta treballa en una música que explora els registres extremadament subtils i els llindars de l’escolta, fent servir sovint l’amplificació d’harmònics per fer audible el procés de caiguda del senyal acústic o l’extinció de la ressonància dels cossos vibrants. La fascinació per la poesia de Dorothy Molloy nodreix diverses obres del seu catàleg, com Dead Wasps in the Jam-jar, música concebuda per a ser intercalada entre els moviments de la Partita n. 1 de J. S. Bach i elaborada a partir de la Corrente d’aquesta peça, i com The people here go mad. They blame the wind, obra que tanca un cicle especialment centrat en el ressò de les campanes i els mecanismes de les caixes de música. D’après, per a ensemble, forma part d’una trilogia basada en la fascinació per la suspensió de la ressonància del carilló de Freiburg, i de com la memòria sonora pot transformar-se a través de la repetició.

Dues obres del brasiler Daniel Moreira clouen el concert. Countdowns, peça que es basa en el compte enrere com a generador de potencialitats dramàtiques, i Rhythmic etude 4b, un original procés de desconstrucció amb instruments de joguina que revisita Für Elise de Luwdig van Beethoven com a infame producte de masses.

Intèrprets

CrossingLines
Lorenzo Ferrándiz, direcció

Amb el suport de

SAMPLER SÈRIES: LUDVAN VEN BEETHOWIG

Emissió finalitzada. Disponible properament a la carta.

DIMARTS 2 DE FEBRER DE 2021 | 19 H | SALA 2 ORIOL MARTORELL

Programa de mà

ATENCIÓ

Aquest concert és gratuït per a tots aquells usuaris que estiguin registrats a L’Auditori Digital. Si ja tens un compte a la plataforma, només has d’introduir les teves credencials. Si no és així, registra’t abans.

ATENCIÓ

Has acabat de veure la previsualització del vídeo. Si vols veure el vídeo sencer, el pots comprar individualment (video_price€), o comprar una subscripció amb accés il·limitat als concerts des de 7,99€ al mes.

SUBSCRIU-TE PER 7,90 € AL MES

Estàs a punt d'adquirir aquest vídeo per video_price €. T'informem que et pots subscriure per 7,90€ al mes i gaudir de tots els continguts amb accés il·limitat. Vols continuar amb aquesta transacció?