SAMPLER S脠RIES: LUDVAN VEN BEETHOWIG

Emissi贸 finalitzada. Disponible properament a la carta.

DIMARTS 2 DE FEBRER DE 2021 | 19 H | SALA 2 ORIOL MARTORELL

Programa de m脿

Concert disponible a partir del: 15 de setembre de 2021 | 18:30
Programa

CLARA IANNOTTA: Dead Wasps in the Jam-jar (i) per a viol铆 3′ 20″
NATACHA DELIS: Symbiosis II per a viol铆, violoncel, piano i ordinador 8′
BRYAN JACOBS: Dis Un Il Im Ir per a flauta, piano i midi keyboard 5′
CLARA IANNOTTA: D’apr猫s per a flauta, clarinet, piano, percussi贸, viol铆, viola i violoncel 8′
CLARA IANNOTTA: The people here go mad. They blame the wind per a clarinet, violoncel i piano 10′
DANIEL MOREIRA: Countdowns per a flauta, clarinet, saxo, trompa, trompeta, tromb贸, percussi贸, piano, viola i violoncel 7′
DANIEL MOREIRA: Rhythmic Study 4b – Ludvan ven Beethowig per a piano o 2 toy pianos 3′

CrossingLines presenta un retrat suggeridor de diversos autors del panorama internacional actual. Clara Iannotta treballa en una m煤sica que explora els registres extremadament subtils i els llindars de l’escolta, fent servir sovint l’amplificaci贸 d’harm貌nics per fer audible el proc茅s de caiguda del senyal ac煤stic o l’extinci贸 de la resson脿ncia dels cossos vibrants. La fascinaci贸 per la poesia de Dorothy Molloy nodreix diverses obres del seu cat脿leg, com Dead Wasps in the Jam-jar, m煤sica concebuda per a ser intercalada entre els moviments de la Partita n. 1 de J. S. Bach i elaborada a partir de la Corrente d’aquesta pe莽a, i com The people here go mad. They blame the wind, obra que tanca un cicle especialment centrat en el ress貌 de les campanes i els mecanismes de les caixes de m煤sica. D’apr猫s, per a ensemble, forma part d’una trilogia basada en la fascinaci贸 per la suspensi贸 de la resson脿ncia del carill贸 de Freiburg, i de com la mem貌ria sonora pot transformar-se a trav茅s de la repetici贸.

Dues obres del brasiler Daniel Moreira clouen el concert. Countdowns, pe莽a que es basa en el compte enrere com a generador de potencialitats dram脿tiques, i Rhythmic etude 4b, un original proc茅s de desconstrucci贸 amb instruments de joguina que revisita F眉r Elise de Luwdig van Beethoven com a infame producte de masses.

Int猫rprets

CrossingLines
Lorenzo Ferr谩ndiz, direcci贸

Amb el suport de

SAMPLER S脠RIES: LUDVAN VEN BEETHOWIG

Emissi贸 finalitzada. Disponible properament a la carta.

DIMARTS 2 DE FEBRER DE 2021 | 19 H | SALA 2 ORIOL MARTORELL

Programa de m脿

Concert disponible a partir del: 15 de setembre de 2021 | 18:30

ATENCI脫

Aquest concert 茅s gratu茂t per a tots aquells usuaris que estiguin registrats a L鈥橝uditori Digital. Si ja tens un compte a la plataforma, nom茅s has d鈥檌ntroduir les teves credencials. Si no 茅s aix铆, registra鈥檛 abans.

ATENCI脫

Has acabat de veure la previsualitzaci贸 del v铆deo. Si vols veure el v铆deo sencer, el pots comprar individualment (video_price鈧), o comprar una subscripci贸 amb acc茅s il路limitat als concerts des de 7,99鈧 al mes.

SUBSCRIU-TE PER 7,90 鈧 AL MES

Est脿s a punt d'adquirir aquest v铆deo per video_price 鈧. T'informem que et pots subscriure per 7,90鈧 al mes i gaudir de tots els continguts amb acc茅s il路limitat. Vols continuar amb aquesta transacci贸?