MAP Mezquida Aurignac Prats

 

DISSABTE, 21 DE NOVEMBRE DE 2020 | 19:30 h | SALA 1 PAU CASALS

Programa

MAP & Symphonic Band
Música de Marco Mezquida, Ernesto Aurignac i Ramon Prats
Arranjament i composició d’Ernesto Aurignac
Obra encarregada pel Festival de Jazz de Vitoria-Gasteiz 2019

I. Obituario
II. Armando Rampas
III. Daliliano
IV. Salt
V.Discussion
VI. El Sueño de Oniria
VII. Ball
VIII. Coral
IX. Conan Canon
X. U

El supergrup de jazz que formen el pianista Marco Mezquida, el saxofonista Ernesto Aurignac i el baterista Ramon Prats és, sense cap mena de dubte, una de les formacions més interessants del panorama jazzístic estatal.

En el seu primer treball titulat M·A·P (2016), el trio mostrava com l’escolta profunda i sense condicions esdevé una eina molt poderosa en el procés creatiu. A MAP & Symphonic Band, MAP s’uneix a la Banda Municipal de Barcelona per donar una nova dimensió al seu repertori. A través dels arranjaments d’Ernesto Aurignac, la música del trio viatja fins a nous universos sonors banyats per sonoritats simfòniques, colorejats per la intensitat de la big band i farcits d’aromes populars. En aquest nou context, els tres músics de MAP es veuran obligats a redefinir les relacions que estableixen a l’escenari i a adaptar-se a un gran conjunt amb el qual exploraran noves dimensions tímbriques i texturals.

Intèrprets

Marco Mezquida, piano
Ernesto Aurignac, saxo alt
Ramon Prats, bateria
Banda Municipal de Barcelona
José R. Pascual-Vilaplana, direcció

Amb el suport de

MAP Mezquida Aurignac Prats

 

DISSABTE, 21 DE NOVEMBRE DE 2020 | 19:30 h | SALA 1 PAU CASALS

ATENCIÓ

Aquest concert és gratuït per a tots aquells usuaris que estiguin registrats a L’Auditori Digital. Si ja tens un compte a la plataforma, només has d’introduir les teves credencials. Si no és així, registra’t abans.

ATENCIÓ

Has acabat de veure la previsualització del vídeo. Si vols veure el vídeo sencer, el pots comprar individualment (video_price€), o comprar una subscripció amb accés il·limitat als concerts des de 7,99€ al mes.

SUBSCRIU-TE PER 7,90 € AL MES

Estàs a punt d'adquirir aquest vídeo per video_price €. T'informem que et pots subscriure per 7,90€ al mes i gaudir de tots els continguts amb accés il·limitat. Vols continuar amb aquesta transacció?