MAP Mezquida Aurignac Prats

 

DISSABTE, 21 DE NOVEMBRE DE 2020 | 19:30 h | SALA 1 PAU CASALS

Gratu茂t
Programa

MAP & Symphonic Band
M煤sica de Marco Mezquida, Ernesto Aurignac i Ramon Prats
Arranjament i composici贸 d鈥橢rnesto Aurignac
Obra encarregada pel Festival de Jazz de Vitoria-Gasteiz 2019

I. Obituario
II. Armando Rampas
III. Daliliano
IV. Salt
V.Discussion
VI. El Sue帽o de Oniria
VII. Ball
VIII. Coral
IX. Conan Canon
X. U

El supergrup de jazz que formen el pianista Marco Mezquida, el saxofonista Ernesto Aurignac i el baterista Ramon Prats 茅s, sense cap mena de dubte, una de les formacions m茅s interessants del panorama jazz铆stic estatal.

En el seu primer treball titulat M路A路P (2016), el trio mostrava com l鈥檈scolta profunda i sense condicions esdev茅 una eina molt poderosa en el proc茅s creatiu. A MAP & Symphonic Band, MAP s鈥檜neix a la Banda Municipal de Barcelona per donar una nova dimensi贸 al seu repertori. A trav茅s dels arranjaments d鈥橢rnesto Aurignac, la m煤sica del trio viatja fins a nous universos sonors banyats per sonoritats simf貌niques, colorejats per la intensitat de la big band i farcits d鈥檃romes populars. En aquest nou context, els tres m煤sics de MAP es veuran obligats a redefinir les relacions que estableixen a l鈥檈scenari i a adaptar-se a un gran conjunt amb el qual exploraran noves dimensions t铆mbriques i texturals.

Int猫rprets

Marco Mezquida, piano
Ernesto Aurignac, saxo alt
Ramon Prats, bateria
Banda Municipal de Barcelona
Jos茅 R. Pascual-Vilaplana, direcci贸

Amb el suport de

MAP Mezquida Aurignac Prats

 

DISSABTE, 21 DE NOVEMBRE DE 2020 | 19:30 h | SALA 1 PAU CASALS

Gratu茂t

ATENCI脫

Aquest concert 茅s gratu茂t per a tots aquells usuaris que estiguin registrats a L鈥橝uditori Play. Si ja tens un compte a la plataforma, nom茅s has d鈥檌ntroduir les teves credencials. Si no 茅s aix铆, registra鈥檛 abans.

ATENCI脫

Has acabat de veure la previsualitzaci贸 del v铆deo. Si vols veure el v铆deo sencer, el pots comprar individualment (video_price鈧), o comprar una subscripci贸 amb acc茅s il路limitat als concerts des de 7,99鈧 al mes.

SUBSCRIU-TE PER 7,90 鈧 AL MES

Est脿s a punt d'adquirir aquest v铆deo per video_price 鈧. T'informem que et pots subscriure per 7,90鈧 al mes i gaudir de tots els continguts amb acc茅s il路limitat. Vols continuar amb aquesta transacci贸?