Sit Back: Marco Mezquida: “Piano + AI”
Concert gratuït
Programa

El primer espectacle de l’AI and Music Festival aplega una eminència del jazz i del piano clàssic amb una IA personalitzada, en una cocreació entre el Sónar i la UPC de Barcelona.

La mostra, titulada “Piano + AI”, serà l’estrena mundial d’una obra cocreada pel cèlebre pianista i compositor Marco Mezquida juntament amb els investigadors de la UPC Iván Paz i Philippe Salembier, en col·laboració amb l’Escola Superior de Música de Catalunya ( ESMUC). La peça promourà una “conversa” en viu entre el piano i la intel·ligència artificial, utilitzant l’anàlisi de l’àudio en temps real i la síntesi del so digital.

Intèrprets

Marco Mezquida, piano

En coproducció amb

Sit Back: Marco Mezquida: “Piano + AI”
Concert gratuït

ATENCIÓ

Has acabat de veure la previsualització del vídeo. Si vols veure el vídeo sencer, el pots comprar individualment (video_price€), o comprar una subscripció amb accés il·limitat als concerts des de 7,99€ al mes.

ATENCIÓ

Aquest concert és gratuït per a tots aquells usuaris que estiguin registrats a L’Auditori Digital. Si ja tens un compte a la plataforma, només has d’introduir les teves credencials. Si no és així, registra’t abans.

SUBSCRIU-TE PER 7,90 € AL MES

Estàs a punt d'adquirir aquest vídeo per video_price €. T'informem que et pots subscriure per 7,90€ al mes i gaudir de tots els continguts amb accés il·limitat. Vols continuar amb aquesta transacció?