Quartets Marmen i Diotima

DIVENDRES 18 DE SETEMBRE DE 2020 | 20.00h | SALA 2 ORIOL MARTORELL

BIENNAL DE QUARTETS DE BARCELONA

Programa de mà

 

Programa

Marmen Quartet‎
CLAUDE DEBUSSY: Quartet de corda en sol m, op. 10 (‎‏1892‏‎-‎‏93‏‎) ‎‏25‏‎ min.

‎Quatuor Diotima‎
LUIS CODERA PUZO: Code is poetry (2020) 20 min. – Estrena mundial
BÉLA BARTÓK: Quartet de corda n. 1 en la m (1909) 30 min.

El Quartet de corda en sol menor, op. 10 és l’única obra de Claude Debussy amb un nom formal i acadèmic, o amb número d’opus. Escrit en quatre moviments i amb estructura cíclica, el quartet de Debussy és paradigmàtic de la batalla cultural francesa de l’època, entre les idees d’ordre de l’establishment musical i la superació de la tonalitat cap a nous mons.

L’estrena mundial de l’obra de Luis Codera Puzo, escrita per a formació clàssica de quartet de corda, és una magnífica ocasió per connectar la tradició amb noves concepcions i dimensions del que és, o no és, creació artística. Per acabar, el primer quartet de Béla Bartók, construït en tres moviments que s’interpreten sense interrupció, és hereu dels darrers quartets de Beethoven i de la passió de Bartók per la música popular de l’est d’Europa.

Intèrprets

Marmen Quartet
Johannes Marmen, violí
Ricky Gore, violí
Bryony Gibson-Cornish, viola
Steffan Morris, violoncel

Quatuor Diotima
Yun-Peng Zhao, violí
Constance Ronzatti, violí
Franck Chevalier, viola
Pierre Morlet, violoncel

Quartets Marmen i Diotima

DIVENDRES 18 DE SETEMBRE DE 2020 | 20.00h | SALA 2 ORIOL MARTORELL

BIENNAL DE QUARTETS DE BARCELONA

Programa de mà

 

ATENCIÓ

Has acabat de veure la previsualització del vídeo. Si vols veure el vídeo sencer, el pots comprar individualment (video_price€), o comprar una subscripció amb accés il·limitat als concerts des de 7,99€ al mes.

ATENCIÓ

Aquest concert és gratuït per a tots aquells usuaris que estiguin registrats a L’Auditori Digital. Si ja tens un compte a la plataforma, només has d’introduir les teves credencials. Si no és així, registra’t abans.

SUBSCRIU-TE PER 7,90 € AL MES

Estàs a punt d'adquirir aquest vídeo per video_price €. T'informem que et pots subscriure per 7,90€ al mes i gaudir de tots els continguts amb accés il·limitat. Vols continuar amb aquesta transacció?