Quartets Marmen i Diotima

DIVENDRES 18 DE SETEMBRE DE 2020 | 20.00h | SALA 2 ORIOL MARTORELL

BIENNAL DE QUARTETS DE BARCELONA

Programa de mà

 

Gratuït
Programa

Marmen Quartet‎
CLAUDE DEBUSSY: Quartet de corda en sol m, op. 10 (‎‏1892‏‎-‎‏93‏‎) ‎‏25‏‎ min.

‎Quatuor Diotima‎
LUIS CODERA PUZO: Code is poetry (2020) 20 min. – Estrena mundial
BÉLA BARTÓK: Quartet de corda n. 1 en la m (1909) 30 min.

El Quartet de corda en sol menor, op. 10 és l’única obra de Claude Debussy amb un nom formal i acadèmic, o amb número d’opus. Escrit en quatre moviments i amb estructura cíclica, el quartet de Debussy és paradigmàtic de la batalla cultural francesa de l’època, entre les idees d’ordre de l’establishment musical i la superació de la tonalitat cap a nous mons.

L’estrena mundial de l’obra de Luis Codera Puzo, escrita per a formació clàssica de quartet de corda, és una magnífica ocasió per connectar la tradició amb noves concepcions i dimensions del que és, o no és, creació artística. Per acabar, el primer quartet de Béla Bartók, construït en tres moviments que s’interpreten sense interrupció, és hereu dels darrers quartets de Beethoven i de la passió de Bartók per la música popular de l’est d’Europa.

Intèrprets

Marmen Quartet
Johannes Marmen, violí
Ricky Gore, violí
Bryony Gibson-Cornish, viola
Steffan Morris, violoncel

Quatuor Diotima
Yun-Peng Zhao, violí
Constance Ronzatti, violí
Franck Chevalier, viola
Pierre Morlet, violoncel

Quartets Marmen i Diotima

DIVENDRES 18 DE SETEMBRE DE 2020 | 20.00h | SALA 2 ORIOL MARTORELL

BIENNAL DE QUARTETS DE BARCELONA

Programa de mà

 

Gratuït

ATENCIÓ

Aquest concert és gratuït per a tots aquells usuaris que estiguin registrats a L’Auditori Play. Si ja tens un compte a la plataforma, només has d’introduir les teves credencials. Si no és així, registra’t abans.

ATENCIÓ

Has acabat de veure la previsualització del vídeo. Si vols veure el vídeo sencer, el pots comprar individualment (video_price€), o comprar una subscripció amb accés il·limitat als concerts des de 7,99€ al mes.

SUBSCRIU-TE PER 7,90 € AL MES

Estàs a punt d'adquirir aquest vídeo per video_price €. T'informem que et pots subscriure per 7,90€ al mes i gaudir de tots els continguts amb accés il·limitat. Vols continuar amb aquesta transacció?