Quartets Dalia i Modigliani

DISSABTE 19 DE SETEMBRE DE 2020 | 19.00h | SALA 2 ORIOL MARTORELL

BIENNAL DE QUARTETS DE BARCELONA

Programa de mà

Gratuït
Programa

Quatuor Modigliani‎
FRANZ SCHUBERT: Quartet de corda n. 14 en re m, D810 (1824) 35′ min.

Dalia Quartet‎
JOSEP SOLER: Quartet de corda n. 8 sobre un tema de Cristóbal de Morales (2017) 30 min. – ‎Estrena mundial
JORDI CERVELLÓ: Quartet Remembrances (1987-99) 24 min.

De la mà del Quatuor Modigliani, la intensitat romàntica de Franz Schubert pren una forma gairebé tràgica en el quartet batejat com “La mort i la donzella”, en què el compositor vienès recorre a melodies emprades en el lied del mateix nom.

Ben acostumats a presentar obres contemporànies, el Dalia Quartet, que en poc més de sis anys s’ha consolidat com un dels principals quartets del país, ens ofereix l’estrena absoluta del vuitè Quartet de corda de Josep Soler i Sardà, amb el qual viatgem al segle XVI a cavall d’un tema del gran polifonista Cristóbal de Morales.

A més, recuperen el quartet Remembrances de Jordi Cervelló, resultat de vint anys de procés creatiu i revisió amb una notable intenció introspectiva que, tanmateix, el compositor cataloga dins de l’àmbit de la música pura, malgrat el títol evocador i fins i tot melancòlic de l’obra.

Intèrprets

Quatuor Modigliani
Amaury Coeytaux, violí
Loïc Rio, violí
Laurent Marfaing, viola
François Kieffer, violoncel

Dalia Quartet
Yuval Herz, violí
Elena Rey, violí
Wenting Kang, viola
Erica Wise, violoncel

Quartets Dalia i Modigliani

DISSABTE 19 DE SETEMBRE DE 2020 | 19.00h | SALA 2 ORIOL MARTORELL

BIENNAL DE QUARTETS DE BARCELONA

Programa de mà

Gratuït

ATENCIÓ

Aquest concert és gratuït per a tots aquells usuaris que estiguin registrats a L’Auditori Play. Si ja tens un compte a la plataforma, només has d’introduir les teves credencials. Si no és així, registra’t abans.

ATENCIÓ

Has acabat de veure la previsualització del vídeo. Si vols veure el vídeo sencer, el pots comprar individualment (video_price€), o comprar una subscripció amb accés il·limitat als concerts des de 7,99€ al mes.

SUBSCRIU-TE PER 7,90 € AL MES

Estàs a punt d'adquirir aquest vídeo per video_price €. T'informem que et pots subscriure per 7,90€ al mes i gaudir de tots els continguts amb accés il·limitat. Vols continuar amb aquesta transacció?