Antiga: Nevermind
Quartet barroc   Nevermind
Programa

FRANÇOIS COUPERIN (1668-1733)
Premier Ordre “La Française” de Les Nations (1726) 8’
Sonata L’Apothéose de Corelli (1724) 15’

ÉLISABETH JACQUET DE LA GUERRE (1665-1729)
Sonata IVa en sol m 10′
Sonata III en Re 10′

JEAN-BAPTISTE QUENTIN (1690-1742)
Sonata IV à quatre parties, oeuvre VIII (1737) 10’

El jove, prometedor i excel·lent ensemble Nevermind és un conjunt dedicat sobretot a l’exploració de tots els racons de la música de cambra escrita en el Barroc francès, una música fresca, vital i plena a vessar de llum i riquesa, d’aires de dansa i de sumptuosos ornaments, però on també sobrevola, a voltes, una tendra, dolça i lírica malenconia.

Ens oferirà, entre d’altres, peces tan cèlebres com la monumental i esplendorosa sonata a trio L’Apothéose de Corelli, d’un dels compositors més rellevants d’aquest repertori, el també organista i clavecinista parisí François Couperin. A més a més, interpretaran sonates a trio i a quatre parts d’Élisabeth Jacquet de la Guerre, famosa compositora i virtuosa del clavecí, i de Jean-Baptiste Quentin, també compositor i virtuós, però del violí.

Intèrprets

NEVERMIND
Anna Besson, flauta
Louis Creac’h, violí
Robin Pharo, viola de gamba
Jean Rondeau, clavicèmbal

EN COL·LABORACIÓ AMB
Antiga: Nevermind
Quartet barroc   Nevermind

ATENCIÓ

Has acabat de veure la previsualització del vídeo. Si vols veure el vídeo sencer, el pots comprar individualment (video_price€), o comprar una subscripció amb accés il·limitat als concerts des de 7,99€ al mes.

ATENCIÓ

Aquest concert és gratuït per a tots aquells usuaris que estiguin registrats a L’Auditori Digital. Si ja tens un compte a la plataforma, només has d’introduir les teves credencials. Si no és així, registra’t abans.

SUBSCRIU-TE PER 7,90 € AL MES

Estàs a punt d'adquirir aquest vídeo per video_price €. T'informem que et pots subscriure per 7,90€ al mes i gaudir de tots els continguts amb accés il·limitat. Vols continuar amb aquesta transacció?