Antiga: Nevermind
Quartet barroc   Nevermind
Gratuït
Programa

FRANÇOIS COUPERIN (1668-1733)
Premier Ordre “La Française” de Les Nations (1726) 8’
Sonata L’Apothéose de Corelli (1724) 15’

ÉLISABETH JACQUET DE LA GUERRE (1665-1729)
Sonata IVa en sol m 10′
Sonata III en Re 10′

JEAN-BAPTISTE QUENTIN (1690-1742)
Sonata IV à quatre parties, oeuvre VIII (1737) 10’

El jove, prometedor i excel·lent ensemble Nevermind és un conjunt dedicat sobretot a l’exploració de tots els racons de la música de cambra escrita en el Barroc francès, una música fresca, vital i plena a vessar de llum i riquesa, d’aires de dansa i de sumptuosos ornaments, però on també sobrevola, a voltes, una tendra, dolça i lírica malenconia.

Ens oferirà, entre d’altres, peces tan cèlebres com la monumental i esplendorosa sonata a trio L’Apothéose de Corelli, d’un dels compositors més rellevants d’aquest repertori, el també organista i clavecinista parisí François Couperin. A més a més, interpretaran sonates a trio i a quatre parts d’Élisabeth Jacquet de la Guerre, famosa compositora i virtuosa del clavecí, i de Jean-Baptiste Quentin, també compositor i virtuós, però del violí.

Intèrprets

NEVERMIND
Anna Besson, flauta
Louis Creac’h, violí
Robin Pharo, viola de gamba
Jean Rondeau, clavicèmbal

EN COL·LABORACIÓ AMB
Antiga: Nevermind
Quartet barroc   Nevermind
Gratuït

ATENCIÓ

Aquest concert és gratuït per a tots aquells usuaris que estiguin registrats a L’Auditori Play. Si ja tens un compte a la plataforma, només has d’introduir les teves credencials. Si no és així, registra’t abans.

ATENCIÓ

Has acabat de veure la previsualització del vídeo. Si vols veure el vídeo sencer, el pots comprar individualment (video_price€), o comprar una subscripció amb accés il·limitat als concerts des de 7,99€ al mes.

SUBSCRIU-TE PER 7,90 € AL MES

Estàs a punt d'adquirir aquest vídeo per video_price €. T'informem que et pots subscriure per 7,90€ al mes i gaudir de tots els continguts amb accés il·limitat. Vols continuar amb aquesta transacció?