OBC: Memòria
Soprano   Marta Mathéu
Concertino   Vlad Stanculeasa
Direcció   Francesc Prat
Orquestra   OBC

DIUMENGE 12 DE JULIOL DE 2020 | 11.00 h | SALA 1 PAU CASALS

Gratuït
Programa

JOAN MANÉN: Quatre cançons populars catalanes per a veu i orquestra de corda amb arpa – 12 min.
ANTONÍN DVORÁK: Serenata per a instruments de vent, violoncel i contrabaix en re m, op. 44 (1878) 25 min.

Joan Manén va ser l’intèrpret i compositor català amb més projecció internacional de les primeres dècades del segle passat, juntament amb Pau Casals. Violinista virtuós (amb més de 4.000 actuacions públiques arreu del món amb les orquestres i els directors més reconeguts del moment), la producció de Joan Manén com a compositor abraça tota mena de gèneres. Va ser a Alemanya on la seva faceta de compositor va assolir una gran fama: seguidor ferm de l’estètica de Richard Strauss i Richard Wagner, Manén va adoptar de manera natural el llenguatge del lied alemany. Les Quatre cançons catalanes, escrites originalment per a veu i piano durant la Primera Guerra Mundial, presenten la seva rica faceta de transcriptor i adaptador de la cançonística popular catalana.


Artistes

Marta Mathéu, soprano
Vlad Stanculeasa, concertino i direcció (Manén)
Francesc Prat, direcció (Dvorák)
Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya (OBC)

Amb la col·laboració de

OBC: Memòria
Soprano   Marta Mathéu
Concertino   Vlad Stanculeasa
Direcció   Francesc Prat
Orquestra   OBC

DIUMENGE 12 DE JULIOL DE 2020 | 11.00 h | SALA 1 PAU CASALS

Gratuït

ATENCIÓ

Aquest concert és gratuït per a tots aquells usuaris que estiguin registrats a L’Auditori Play. Si ja tens un compte a la plataforma, només has d’introduir les teves credencials. Si no és així, registra’t abans.

ATENCIÓ

Has acabat de veure la previsualització del vídeo. Si vols veure el vídeo sencer, el pots comprar individualment (video_price€), o comprar una subscripció amb accés il·limitat als concerts des de 7,99€ al mes.

SUBSCRIU-TE PER 7,90 € AL MES

Estàs a punt d'adquirir aquest vídeo per video_price €. T'informem que et pots subscriure per 7,90€ al mes i gaudir de tots els continguts amb accés il·limitat. Vols continuar amb aquesta transacció?