OBC: Metamorfosis
Direcció   Joseph Bastian
Orquestra   OBC

 

DIUMENGE 25 D'OCTUBRE DE 2020 | 11:00h | SALA 1 PAU CASALS

Programa de mà

Gratuït
Programa

THOMAS ADÈS: Three studies from Couperin (2006) 14 min.
W. A. MOZART: Concert per a piano n. 24 en do m, KV 491 (1786) 30 min.
RICHARD STRAUSS: Metamorphosen (1945) 28 min.

Tres punts de referència, des de François Couperin fins a Richard Strauss, permeten traçar un trajecte a través de la idea de transformació. Metamorphosen de Richard Strauss, una de les darreres obres de l’autor i escrita durant els últims mesos de la Segona Guerra Mundial, és una elegia «al final del període més terrible de la història de la humanitat». Amb un llenguatge íntim i personal, i amb un desplegament orquestral concentrat en un grup de cordes, Strauss desenvolupa fins a l’infinit unes idees melòdiques mínimes, algunes d’elles extretes de la marxa fúnebre de la Simfonia Heroica de Beethoven.

El Concert n. 24 per a piano i orquestra de Wolfgang Amadeus Mozart és una de les obres de referència indiscutibles del catàleg de maduresa de l’autor, un cim de l’estil clàssic amarat d’una intensitat tràgica.

Thomas Adès, compositor convidat a L’Auditori aquesta temporada, presenta una lectura particularment lluminosa i policromista de la música de François Couperin a partir de tres peces breus per a clavicèmbal, orquestrades per un conjunt instrumental inusual que descobreix un univers sonor intricat i fascinant.

Intèrprets

Sebastian Knauer, piano
Joseph Bastian, direcció
Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya (OBC)

OBC: Metamorfosis
Direcció   Joseph Bastian
Orquestra   OBC

 

DIUMENGE 25 D'OCTUBRE DE 2020 | 11:00h | SALA 1 PAU CASALS

Programa de mà

Gratuït

ATENCIÓ

Aquest concert és gratuït per a tots aquells usuaris que estiguin registrats a L’Auditori Play. Si ja tens un compte a la plataforma, només has d’introduir les teves credencials. Si no és així, registra’t abans.

ATENCIÓ

Has acabat de veure la previsualització del vídeo. Si vols veure el vídeo sencer, el pots comprar individualment (video_price€), o comprar una subscripció amb accés il·limitat als concerts des de 7,99€ al mes.

SUBSCRIU-TE PER 7,90 € AL MES

Estàs a punt d'adquirir aquest vídeo per video_price €. T'informem que et pots subscriure per 7,90€ al mes i gaudir de tots els continguts amb accés il·limitat. Vols continuar amb aquesta transacció?