OBC: Rendering
Orquestra   OBC
Direcció   Ruth Reinhardt
Concert disponible a partir del: 1 de juny de 2021 | 10:00
Programa

CASSANDRA MILLER: La Donna (2021) 20′ – Estrena mundial, encàrrec de L’Auditori
WOLFGANG AMADEUS MOZART: Concert per a oboè en Do, KV. 314 (1777) 20′
FRANZ SCHUBERT / LUCIANO BERIO: Rendering (1828/1990) 35′

Una de les accepcions del mot render en anglès, en el món de la construcció i l’arquitectura, fa referència al procés de cobrir amb morter o argamassa els buits existents entre maons, pedres o rajoles. Aquest és el punt de partida de Luciano Berio a Rendering: aproximar-se a la inconclusa Desena simfonia D 936a de Franz Schubert i emplenar, literalment, tots els buits existents en el manuscrit original. Concebut com un procés de reconstrucció creativa, Rendering no és només la compleció d’una obra inacabada sinó la possibilitat de revisitar-la i permetre un diàleg fructífer amb la història.

El viatge d’anada i tornada a músiques existents és també l’àmbit de treball de Cassandra Miller, compositora convidada a L’Auditori durant la temporada 2020-2021. La seva producció consisteix en una elaboració permanent de found footages de tota mena: fragments de partitures, anotacions i enregistraments són manipulats fins al punt de fer imperceptible la procedència original. Una de les veus més singulars del panorama actual i una mirada atenta i transcendent a l’evanescència del món d’avui.

Intèrprets

Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya
Ruth Reinhardt, direcció
Ramón Ortega Quero, oboè

OBC: Rendering
Orquestra   OBC
Direcció   Ruth Reinhardt
Concert disponible a partir del: 1 de juny de 2021 | 10:00

ATENCIÓ

Aquest concert és gratuït per a tots aquells usuaris que estiguin registrats a L’Auditori Digital. Si ja tens un compte a la plataforma, només has d’introduir les teves credencials. Si no és així, registra’t abans.


ATENCIÓ

Has acabat de veure la previsualització del vídeo. Si vols veure el vídeo sencer, el pots comprar individualment (video_price€), o comprar una subscripció amb accés il·limitat als concerts des de 7,99€ al mes.


SUBSCRIU-TE PER 7,90 € AL MES

Estàs a punt d'adquirir aquest vídeo per video_price €. T'informem que et pots subscriure per 7,90€ al mes i gaudir de tots els continguts amb accés il·limitat. Vols continuar amb aquesta transacció?