OBC: Rendering
Orquestra   OBC
Direcci贸   Ruth Reinhardt
Programa

CASSANDRA MILLER: La Donna (2021) 20′ – Estrena mundial, enc脿rrec de L’Auditori
WOLFGANG AMADEUS MOZART: Concert per a obo猫 en Do, KV. 314 (1777) 20′
FRANZ SCHUBERT / LUCIANO BERIO: Rendering (1828/1990) 35′

Una de les accepcions del mot render en angl猫s, en el m贸n de la construcci贸 i l鈥檃rquitectura, fa refer猫ncia al proc茅s de cobrir amb morter o argamassa els buits existents entre maons, pedres o rajoles. Aquest 茅s el punt de partida de Luciano Berio a Rendering: aproximar-se a la inconclusa Desena simfonia D 936a de Franz Schubert i emplenar, literalment, tots els buits existents en el manuscrit original. Concebut com un proc茅s de reconstrucci贸 creativa, Rendering no 茅s nom茅s la compleci贸 d鈥檜na obra inacabada sin贸 la possibilitat de revisitar-la i permetre un di脿leg fruct铆fer amb la hist貌ria.

El viatge d鈥檃nada i tornada a m煤siques existents 茅s tamb茅 l鈥櫭爉bit de treball de Cassandra Miller, compositora convidada a L鈥橝uditori durant la temporada 2020-2021. La seva producci贸 consisteix en una elaboraci贸 permanent de found footages de tota mena: fragments de partitures, anotacions i enregistraments s贸n manipulats fins al punt de fer imperceptible la proced猫ncia original. Una de les veus m茅s singulars del panorama actual i una mirada atenta i transcendent a l鈥檈vanesc猫ncia del m贸n d鈥檃vui.

Int猫rprets

Orquestra Simf貌nica de Barcelona i Nacional de Catalunya
Ruth Reinhardt, direcci贸
Ram贸n Ortega Quero, obo猫

OBC: Rendering
Orquestra   OBC
Direcci贸   Ruth Reinhardt

ATENCI脫

Aquest concert 茅s gratu茂t per a tots aquells usuaris que estiguin registrats a L鈥橝uditori Digital. Si ja tens un compte a la plataforma, nom茅s has d鈥檌ntroduir les teves credencials. Si no 茅s aix铆, registra鈥檛 abans.

ATENCI脫

Has acabat de veure la previsualitzaci贸 del v铆deo. Si vols veure el v铆deo sencer, el pots comprar individualment (video_price鈧), o comprar una subscripci贸 amb acc茅s il路limitat als concerts des de 7,99鈧 al mes.

SUBSCRIU-TE PER 7,90 鈧 AL MES

Est脿s a punt d'adquirir aquest v铆deo per video_price 鈧. T'informem que et pots subscriure per 7,90鈧 al mes i gaudir de tots els continguts amb acc茅s il路limitat. Vols continuar amb aquesta transacci贸?