OFFSTAGE amb BERNAT VIVANCOS
Composició   Bernat Vivancos
Gratuït
Programa

L’Auditori estrena OFFSTAGE, un nou projecte audiovisual d’entrevistes amb profunditat. En aquesta primera temporada OFFSTAGE se centra en els compositors i compositores que estrenen obres aquesta temporada a L’Auditori. Bernat Vivancos, Joan Magrané, Enric Palomar i Raquel García Tomás protagonitzen els quatre primers capítols. La periodista Anna Guitart és la conductora de les entrevistes que desvetllen les facetes més personals i les inquietuds artístiques dels compositors més estimulants del panorama actual.

En aquest primer capítol parlem amb Bernat Vivancos (Barcelona, 1973) des del Collsacabra, paisatge natural font de la seva inspiració. Compositor de gran lluminositat i ascesi, la música de Vivancos és una síntesi de la tradició vocal d’encuny religiós i la sonoritat actual. Profundament vinculat a l’Escolania de Montserrat, l’empremta de l’experiència al monestir ha marcat una trajectòria que ha cristal·litzat en una veu única i inconfusible. En la seva producció hi conflueixen traces de la música vocal a la recerca de l’harmonia viva i esplendent, la natura, la presència sonora de la fe o la bellesa. Puntals que sostenen un món musical particular, poderosament humà i llampant, proper i universal.

Compositor

Bernat Vivancos

OFFSTAGE amb BERNAT VIVANCOS
Composició   Bernat Vivancos
Gratuït

ATENCIÓ

Aquest concert és gratuït per a tots aquells usuaris que estiguin registrats a L’Auditori Play. Si ja tens un compte a la plataforma, només has d’introduir les teves credencials. Si no és així, registra’t abans.

ATENCIÓ

Has acabat de veure la previsualització del vídeo. Si vols veure el vídeo sencer, el pots comprar individualment (video_price€), o comprar una subscripció amb accés il·limitat als concerts des de 7,99€ al mes.

SUBSCRIU-TE PER 7,90 € AL MES

Estàs a punt d'adquirir aquest vídeo per video_price €. T'informem que et pots subscriure per 7,90€ al mes i gaudir de tots els continguts amb accés il·limitat. Vols continuar amb aquesta transacció?