OFFSTAGE amb ENRIC PALOMAR
Compositor   Enric Palomar
Gratuït
Programa

L’Auditori estrena OFFSTAGE, un nou projecte audiovisual d’entrevistes amb profunditat. En aquesta primera temporada OFFSTAGE se centra en els compositors i compositores que estrenen obres aquesta temporada a L’Auditori. Bernat Vivancos, Joan Magrané, Enric Palomar i Raquel García Tomás protagonitzen els quatre primers capítols. La periodista Anna Guitart és la conductora de les entrevistes que desvetllen les facetes més personals i les inquietuds artístiques dels compositors més estimulants del panorama actual.

En aquest tercer capítol parlem amb Enric Palomar (Badalona, 1964) des de L’Auditori de Barcelona, sala on ha estrenat algunes de les seves obres, com el Réquiem por el cantaor de los poetas, dedicada a la memòria d’Enrique Morente, entre d’altres. Palomar ha treballat en la fusió del flamenc i la música simfònica, així com en el camp operístic, i actualment està establert a Berlín, una ciutat que li ha permès adentrar-se a nous llenguatges i reptes personals, així com conèixer altres visions del fet musical.

Compositor

Enric Palomar

OFFSTAGE amb ENRIC PALOMAR
Compositor   Enric Palomar
Gratuït

ATENCIÓ

Aquest concert és gratuït per a tots aquells usuaris que estiguin registrats a L’Auditori Play. Si ja tens un compte a la plataforma, només has d’introduir les teves credencials. Si no és així, registra’t abans.

ATENCIÓ

Has acabat de veure la previsualització del vídeo. Si vols veure el vídeo sencer, el pots comprar individualment (video_price€), o comprar una subscripció amb accés il·limitat als concerts des de 7,99€ al mes.

SUBSCRIU-TE PER 7,90 € AL MES

Estàs a punt d'adquirir aquest vídeo per video_price €. T'informem que et pots subscriure per 7,90€ al mes i gaudir de tots els continguts amb accés il·limitat. Vols continuar amb aquesta transacció?