OFFSTAGE amb JOAN MAGRANÉ
Compositor   Joan Magrané
Gratuït
Programa

L’Auditori estrena OFFSTAGE, un nou projecte audiovisual d’entrevistes amb profunditat. En aquesta primera temporada OFFSTAGE se centra en els compositors i compositores que estrenen obres aquesta temporada a L’Auditori. Bernat Vivancos, Joan Magrané, Enric Palomar i Raquel García Tomás protagonitzen els quatre primers capítols. La periodista Anna Guitart és la conductora de les entrevistes que desvetllen les facetes més personals i les inquietuds artístiques dels compositors més estimulants del panorama actual.

En aquest segon capítol parlem amb Joan Magrané (Reus, 1988) des de L’Ateneu Barcelonès, un espai ple de cultura, més enllà de la música, que li permet refrescar la seva ment entre partitures. Compositor arrelat en els fonaments de la tradició cultural occidental, particularment en l’univers de la polifonia renaixentista, el resultat de la seva obra és d’una sonoritat diàfana, exempta d’elements superflus i de profunditat geomètrica. El seu vocabulari és ple de figures suggeridores i la poesia és un dels pous que nodreix les seves peces.

Compositor

Joan Magrané

OFFSTAGE amb JOAN MAGRANÉ
Compositor   Joan Magrané
Gratuït

ATENCIÓ

Aquest concert és gratuït per a tots aquells usuaris que estiguin registrats a L’Auditori Play. Si ja tens un compte a la plataforma, només has d’introduir les teves credencials. Si no és així, registra’t abans.

ATENCIÓ

Has acabat de veure la previsualització del vídeo. Si vols veure el vídeo sencer, el pots comprar individualment (video_price€), o comprar una subscripció amb accés il·limitat als concerts des de 7,99€ al mes.

SUBSCRIU-TE PER 7,90 € AL MES

Estàs a punt d'adquirir aquest vídeo per video_price €. T'informem que et pots subscriure per 7,90€ al mes i gaudir de tots els continguts amb accés il·limitat. Vols continuar amb aquesta transacció?