OFFSTAGE amb RAQUEL GARCÍA TOMÁS
Gratuït
Programa

L’Auditori estrena OFFSTAGE, un nou projecte audiovisual d’entrevistes amb profunditat. En aquesta primera temporada OFFSTAGE se centra en els compositors i compositores que estrenen obres aquesta temporada a L’Auditori. Bernat Vivancos, Joan Magrané, Enric Palomar i Raquel García Tomás protagonitzen els quatre primers capítols. La periodista Anna Guitart és la conductora de les entrevistes que desvetllen les facetes més personals i les inquietuds artístiques dels compositors més estimulants del panorama actual.

En aquest quart i últim capítol parlem amb Raquel García Tomás (Barcelona, 1984) des de la casa d’estiueig dels seus avis a Cunit, un lloc on hi anava sovint de petita i que li permetia evadir-se del soroll de Barcelona i connectar amb si mateixa. Premi Nacional de Música (2020), l’obra de García Tomás ens connecta amb la realitat, més o menys abstracta. Aborda els sons que sonen avui, recull l’imaginari sonor amb o sense implicacions socials i ens fa entendre el moment que estem vivint.

Compositora

Raquel García Tomás

OFFSTAGE amb RAQUEL GARCÍA TOMÁS
Gratuït

ATENCIÓ

Aquest concert és gratuït per a tots aquells usuaris que estiguin registrats a L’Auditori Play. Si ja tens un compte a la plataforma, només has d’introduir les teves credencials. Si no és així, registra’t abans.

ATENCIÓ

Has acabat de veure la previsualització del vídeo. Si vols veure el vídeo sencer, el pots comprar individualment (video_price€), o comprar una subscripció amb accés il·limitat als concerts des de 7,99€ al mes.

SUBSCRIU-TE PER 7,90 € AL MES

Estàs a punt d'adquirir aquest vídeo per video_price €. T'informem que et pots subscriure per 7,90€ al mes i gaudir de tots els continguts amb accés il·limitat. Vols continuar amb aquesta transacció?