ON STAGE amb Josep Fuster
Clarinet   Josep Fuster
Gratuït
Programa

L’Auditori de Barcelona estrena On Stage, un projecte audiovisual pensat per a presentar els i les intèrprets de L’Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya d’una manera íntima i única. Cada càpsula està protagonitzada per un membre de l’OBC que, sobre l’escenari de la Sala 1 de L’Auditori, compartirà vivències relacionades amb el món de la música i que, a més, ens interpretarà una peça. 5 minuts on es desvetllen les facetes més personals i les inquietuds artístiques de les persones que s’amaguen darrere de l’orquestra. En aquest quart episodi descobrirem a Josep Fuster, tercer clarinet assistent de solista i clarinet en mi bemoll.

ON STAGE amb Josep Fuster
Clarinet   Josep Fuster
Gratuït

ATENCIÓ

Aquest concert és gratuït per a tots aquells usuaris que estiguin registrats a L’Auditori Play. Si ja tens un compte a la plataforma, només has d’introduir les teves credencials. Si no és així, registra’t abans.

ATENCIÓ

Has acabat de veure la previsualització del vídeo. Si vols veure el vídeo sencer, el pots comprar individualment (video_price€), o comprar una subscripció amb accés il·limitat als concerts des de 7,99€ al mes.

SUBSCRIU-TE PER 7,90 € AL MES

Estàs a punt d'adquirir aquest vídeo per video_price €. T'informem que et pots subscriure per 7,90€ al mes i gaudir de tots els continguts amb accés il·limitat. Vols continuar amb aquesta transacció?