Presentació de la Temporada 22-23 de L’Auditori de Barcelona
Gratuït

MORT O RETORN

Descobreix la nova temporada de L’Auditori! Celebra amb nosaltres l’inici d’una nova etapa plena d’estrenes i projectes artístics extraordinaris que afrontem amb molta il·lusió. Et convidem a seguir en directe l’acte de presentació del 3r moviment: Mort o retorn, en què participaran Robert Brufau, director de L’Auditori, Ludovic Morlot, nou Director Titular de l’OBC, José R. Pascual-Vilaplana, Director Titular de la BMB, i els artistes Toni Vaquer i Sandra Monfort. Sota la direcció escènica de Sònia Gómez i la direcció d’art de Pau Masaló es desvelaran les claus de la programació que oferirem a partir de setembre.

Amb la col·laboració de

Presentació de la Temporada 22-23 de L’Auditori de Barcelona
Gratuït

ATENCIÓ

Aquest concert és gratuït per a tots aquells usuaris que estiguin registrats a L’Auditori Play. Si ja tens un compte a la plataforma, només has d’introduir les teves credencials. Si no és així, registra’t abans.

ATENCIÓ

Has acabat de veure la previsualització del vídeo. Si vols veure el vídeo sencer, el pots comprar individualment (video_price€), o comprar una subscripció amb accés il·limitat als concerts des de 7,99€ al mes.

SUBSCRIU-TE PER 7,90 € AL MES

Estàs a punt d'adquirir aquest vídeo per video_price €. T'informem que et pots subscriure per 7,90€ al mes i gaudir de tots els continguts amb accés il·limitat. Vols continuar amb aquesta transacció?