Quartet Casals

DIUMENGE 20 DE SETEMBRE DE 2020 | 19.00h | SALA 2 ORIOL MARTORELL

BIENNAL DE QUARTETS DE BARCELONA

Programa de mà

Gratuït
Programa

DMITRI XOSTAKÓVITX: Quartet de corda n. 8 en do m, op. 110 (1960) 25 min.
LUDWIG VAN BEETHOVEN: Quartet de corda n. 15 en la m, op. 132 (1825) 45 min.

El quartet Casals ens presenta un recorregut per la història musical europea, des de l’influent Romanticisme alemany del segle XIX fins els totalitarismes de mitjans del segle XX.

Les referències i autoreferències –la signatura musical DSCH, cites d’obres pròpies, cançons revolucionàries– envaeixen el vuitè quartet de Dmitri Xostakóvitx, sempre amb l’ambigüitat i la distància que caracteritzen la música de cambra, per sota del radar del règim estalinista. Trencant deliberadament els límits, Beethoven va escriure un Quartet n. 15 en cinc moviments, i no en quatre com era habitual, en què el tercer moviment és gairebé un quartet en si mateix.

Intèrprets

Quartet Casals
Vera Martínez Mehner, violí
Abel Tomàs Realp, violí
Jonathan Brown, viola
Arnau Tomàs Realp, violoncel

Quartet Casals

DIUMENGE 20 DE SETEMBRE DE 2020 | 19.00h | SALA 2 ORIOL MARTORELL

BIENNAL DE QUARTETS DE BARCELONA

Programa de mà

Gratuït

ATENCIÓ

Aquest concert és gratuït per a tots aquells usuaris que estiguin registrats a L’Auditori Play. Si ja tens un compte a la plataforma, només has d’introduir les teves credencials. Si no és així, registra’t abans.

ATENCIÓ

Has acabat de veure la previsualització del vídeo. Si vols veure el vídeo sencer, el pots comprar individualment (video_price€), o comprar una subscripció amb accés il·limitat als concerts des de 7,99€ al mes.

SUBSCRIU-TE PER 7,90 € AL MES

Estàs a punt d'adquirir aquest vídeo per video_price €. T'informem que et pots subscriure per 7,90€ al mes i gaudir de tots els continguts amb accés il·limitat. Vols continuar amb aquesta transacció?