OBC: Resurrecció de Mahler
Orquestra   OBC
Direcció   Kazushi Ono
Soprano   Lydia Teuscher
Mezzosoprano   Mihoko Fujimura
Programa de mà d'aquest concert:
Resurrecció
Gratuït
Programa

GUSTAV MAHLER: Simfonia n. 2 en do m Auferstehung (Resurrecció) (1888-94; rev. 1903) 80′

A la colossal simfonia Resurrecció, Gustav Mahler parteix del vast conjunt orquestral emprat a Titan per eixamplar-lo amb la introducció de la veu humana, amb l’ús de solistes i cor, un tret que serà característic de les seves simfonies posteriors. Es tracta, igualment, de la primera obra en què Mahler fa servir textos del recull Des Knaben Wunderhorn: Alte deutsche Lieder (La banya màgica de la joventut: velles cançons alemanyes), un conjunt de poemes i cançons tradicionals alemanyes compilat el 1805 i que va esdevenir una font inesgotable de recursos per a la seva producció.

La simfonia va ser inicialment concebuda com un poema simfònic d’un sol moviment de caràcter fúnebre. Posteriorment, i a partir de la mort del director Hans von Bülow, el compositor va introduir-hi quatre moviments més per erigir una construcció simfònica monumental sobre la mort, el record de la felicitat, la pèrdua i el recobrament de la fe i, finalment, la resurrecció a través de l’amor en mans de Déu.

Intèrprets

Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya
Lydia Teuscher, soprano
Mihoko Fujimura, mezzosoprano
Kazushi Ono, direcció
Orfeó Català

OBC: Resurrecció de Mahler
Orquestra   OBC
Direcció   Kazushi Ono
Soprano   Lydia Teuscher
Mezzosoprano   Mihoko Fujimura
Programa de mà d'aquest concert:
Resurrecció
Gratuït

ATENCIÓ

Aquest concert és gratuït per a tots aquells usuaris que estiguin registrats a L’Auditori Play. Si ja tens un compte a la plataforma, només has d’introduir les teves credencials. Si no és així, registra’t abans.

ATENCIÓ

Has acabat de veure la previsualització del vídeo. Si vols veure el vídeo sencer, el pots comprar individualment (video_price€), o comprar una subscripció amb accés il·limitat als concerts des de 7,99€ al mes.

SUBSCRIU-TE PER 7,90 € AL MES

Estàs a punt d'adquirir aquest vídeo per video_price €. T'informem que et pots subscriure per 7,90€ al mes i gaudir de tots els continguts amb accés il·limitat. Vols continuar amb aquesta transacció?