BMB: Retrat d’artista: Philip Sparke
Programa de mà d'aquest concert:
Retrat d'artista
Gratuït
Programa

PHILIP SPARKE:
Spirit of Andalusia (Esperit d’Andalusia) (2017) 7’
Moving Heaven and Earth (Movent el Cel i la Terra). Variacions concertants sobre un tema original de Gabriel Fauré (2012) 9’
Three Washington Statues (Tres estàtues de Washington) (2015) 8’
Hymn at Twilight (Himne al capvespre) (2020) 8’ – Estrena mundial
Simfonia n. 2 “Savannah” (2012) 22’

Philip Sparke, un dels compositors i directors més rellevants del panorama bandístic internacional, protagonitza el retrat d’artista d’aquesta temporada. L’obra d’encàrrec, Hymn at Twilight (Himne al crepuscle), és, sens dubte, un dels atractius del programa, però també la Simfonia núm. 2, dedicada a Savannah, una ciutat nord-americana de l’estat de Geòrgia que va fascinar el músic des que la va visitar per primera vegada.

Three Washington Statues (Tres estàtues de Washington) proposa un recorregut per les escultures memorialístiques de tres personatges rellevants de la història del país situades a la capital dels Estats Units: Abraham Lincoln, Martin Luther King i Duke Ellingthon. Spirit of Andalusia és una peça breu que manté vius els tòpics de la música espanyola fonamentats en els ritmes de jota i les sonoritats flamenques, i Moving Heaven and Earth (Removent cel i terra), un tema i quatre variacions del fragment «quando coeli movendi sunt et terra» del Requiem de Gabriel Fauré.

Intèrprets

Banda Municipal de Barcelona
Andrea Gasperin, direcció

BMB: Retrat d’artista: Philip Sparke
Programa de mà d'aquest concert:
Retrat d'artista
Gratuït

ATENCIÓ

Aquest concert és gratuït per a tots aquells usuaris que estiguin registrats a L’Auditori Play. Si ja tens un compte a la plataforma, només has d’introduir les teves credencials. Si no és així, registra’t abans.

ATENCIÓ

Has acabat de veure la previsualització del vídeo. Si vols veure el vídeo sencer, el pots comprar individualment (video_price€), o comprar una subscripció amb accés il·limitat als concerts des de 7,99€ al mes.

SUBSCRIU-TE PER 7,90 € AL MES

Estàs a punt d'adquirir aquest vídeo per video_price €. T'informem que et pots subscriure per 7,90€ al mes i gaudir de tots els continguts amb accés il·limitat. Vols continuar amb aquesta transacció?