Sampler: 48 Variations for two pianos
Programa de mà d'aquest concert:
48 Variations fow two pianos
Gratuït
Programa

JOHN MCGUIRE: 48 Variations for two pianos (1976-80) 55′

L’empremta d’anys de treball a l’estudi de musica electrònica de la Westdeutscher Rundfunk a Colònia i l’experimentalisme pioner dels Estats Units forgen una de les personalitats més singulars de la música posterior a 1970: John McGuire. A la seva música, la unió de la via experimental nord-americana amb el serialisme integral i l’univers de Karlheinz Stockhausen crea una síntesi fascinant i inconfusible, batejada per alguns com a «postminimalisme».

48 Variations for two pianos és una obra encarregada per Herbert Henck i construïda a partir d’un seguit de patrons de desenvolupament rítmic sobre una estructura temporal multicapa. Un univers sonor complex alhora que pròxim, derivat d’un material sonor consonant i capaç de sumir l’oient en un èxtasi d’indeterminació perceptiva.

Intèrprets

Mark Knoop i Roderick Chadwick, piano

Amb el suport de

Sampler: 48 Variations for two pianos
Programa de mà d'aquest concert:
48 Variations fow two pianos
Gratuït

ATENCIÓ

Aquest concert és gratuït per a tots aquells usuaris que estiguin registrats a L’Auditori Play. Si ja tens un compte a la plataforma, només has d’introduir les teves credencials. Si no és així, registra’t abans.

ATENCIÓ

Has acabat de veure la previsualització del vídeo. Si vols veure el vídeo sencer, el pots comprar individualment (video_price€), o comprar una subscripció amb accés il·limitat als concerts des de 7,99€ al mes.

SUBSCRIU-TE PER 7,90 € AL MES

Estàs a punt d'adquirir aquest vídeo per video_price €. T'informem que et pots subscriure per 7,90€ al mes i gaudir de tots els continguts amb accés il·limitat. Vols continuar amb aquesta transacció?