Sessions: Joana Gomila
Sintetitzadors   Laia Vallès

DIVENDRES 30 D'OCTUBRE DE 2020 | 20:00h | SALA 3 TETE MONTOLIU

Programa

JOANA GOMILA: Paradís
Presentació de l’àlbum

La transformació del material és la base del procés creatiu de la polifacètica cantant, compositora i intèrpret mallorquina Joana Gomila. Així ho va demostrar en el seu primer disc Folk Souvenir, amb el qual va sacsejar el món de la música tradicional gràcies a una manera de fer tan personal com atrevida.

Gomila, que es mou amb comoditat en una gran diversitat d’estils musicals i gèneres artístics, presentarà a L’Auditori el seu darrer treball titulat Paradís, un disc que combina sonoritats electròniques, cants folklòrics, jazz, improvisació, poesia i una acurada posada en escena. Paradís suposa la recerca d’un centre de gravetat des del qual surar i fer peu en un paradís líquid que tan aviat és aquí com marxa. «Saber-se illa, aïllar-se, cercar altres illes. Fer arxipèlags, illes canviants: els mons importants no són pocs ni són tants».

Intèrprets

Joana Gomila, veu
Laia Vallès, sintetitzadors

Amb el suport de

Sessions: Joana Gomila
Sintetitzadors   Laia Vallès

DIVENDRES 30 D'OCTUBRE DE 2020 | 20:00h | SALA 3 TETE MONTOLIU

ATENCIÓ

Has acabat de veure la previsualització del vídeo. Si vols veure el vídeo sencer, el pots comprar individualment (video_price€), o comprar una subscripció amb accés il·limitat als concerts des de 7,99€ al mes.

ATENCIÓ

Aquest concert és gratuït per a tots aquells usuaris que estiguin registrats a L’Auditori Digital. Si ja tens un compte a la plataforma, només has d’introduir les teves credencials. Si no és així, registra’t abans.

SUBSCRIU-TE PER 7,90 € AL MES

Estàs a punt d'adquirir aquest vídeo per video_price €. T'informem que et pots subscriure per 7,90€ al mes i gaudir de tots els continguts amb accés il·limitat. Vols continuar amb aquesta transacció?