SIT BACK: NICO ROIG
Guitarres, veu i composició   Nico Roig

DISSABTE 17 D'OCTUBRE DE 2020 | 21:00 h | SALA 3 TETE MONTOLIU

Gratuït
Programa

Espectacle amb so binaural 3D, cal escoltar-lo amb auriculars

Nico Roig presenta un viatge introspectiu ple d’esperança i humor. L’autor, acompanyat d’una formació molt diferent de la dels seus darrers treballs, transita els camins racionals i espirituals pels quals se suposa que hom ha de passar si vol aconseguir l’amor i la felicitat que tant desitja.

Músic i cantautor d’una escena generacional nacional cada vegada més destacable, Nico Roig ens presentarà les cançons del seu darrer disc Yo siempre sueño que sí, que es mouen entre paratges de sonoritats etèries i commovedores. I sonaran en un concert immersiu amb so binaural per a un públic reduït i privilegiat que formarà part d’aquest viatge.

Intèrprets

Nico Roig, guitarres, veu i guitarra
Tarta Relena (Helena Ros i Marta Torrella), veus i teclat
Lucia Fumero, piano i teclats
Cote Fournier, guitarra, teclats i electrònica

Marco Morgione, mescla en directe

Artista convidat: Marcel Bagés

Amb el suport de
SIT BACK: NICO ROIG
Guitarres, veu i composició   Nico Roig

DISSABTE 17 D'OCTUBRE DE 2020 | 21:00 h | SALA 3 TETE MONTOLIU

Gratuït

ATENCIÓ

Aquest concert és gratuït per a tots aquells usuaris que estiguin registrats a L’Auditori Play. Si ja tens un compte a la plataforma, només has d’introduir les teves credencials. Si no és així, registra’t abans.

ATENCIÓ

Has acabat de veure la previsualització del vídeo. Si vols veure el vídeo sencer, el pots comprar individualment (video_price€), o comprar una subscripció amb accés il·limitat als concerts des de 7,99€ al mes.

SUBSCRIU-TE PER 7,90 € AL MES

Estàs a punt d'adquirir aquest vídeo per video_price €. T'informem que et pots subscriure per 7,90€ al mes i gaudir de tots els continguts amb accés il·limitat. Vols continuar amb aquesta transacció?