Sessions: Tarta Relena
Gratuït
Programa

FIAT LUX

Folk tronadet i gregorià progressiu. Amb aquest subtítol enigmàtic i alhora suggeridor, Marta Torrella i Helena Ros defineixen Tarta Relena, el duo vocal que van fundar el 2016 amb l’objectiu d’explorar a cappella les sonoritats de diferents estils de músiques vocals. Lluny de voler crear un segell de música tradicional o de redefinir la mediterraneïtat, Tarta Relena es fa seu un repertori que va des de músiques de tradició oral fins a cançons d’autor que, d’una manera o altra, es relacionen amb el Mediterrani com a àrea geogràfica. Torrella i Ros presenten a L’Auditori el seu nou treball discogràfic, amb el qual els timbres de les dues veus es relacionen de diverses maneres: s’enllacen o es traven fent nusos, flueixen com l’aigua o són rasposes com l’estepa, s’allunyen en dissonàncies afilades i, més tard, es retroben, buscant sempre la complexitat en la senzillesa i la màxima expressió amb l’ús del mínim d’elements possible.

Intèrprets

Tarta Relena
Marta Torrella i Helena Ros, veus

Oscila Studio, il·luminació
Juan Luis Batalla, so

Sessions: Tarta Relena
Gratuït

ATENCIÓ

Aquest concert és gratuït per a tots aquells usuaris que estiguin registrats a L’Auditori Play. Si ja tens un compte a la plataforma, només has d’introduir les teves credencials. Si no és així, registra’t abans.

ATENCIÓ

Has acabat de veure la previsualització del vídeo. Si vols veure el vídeo sencer, el pots comprar individualment (video_price€), o comprar una subscripció amb accés il·limitat als concerts des de 7,99€ al mes.

SUBSCRIU-TE PER 7,90 € AL MES

Estàs a punt d'adquirir aquest vídeo per video_price €. T'informem que et pots subscriure per 7,90€ al mes i gaudir de tots els continguts amb accés il·limitat. Vols continuar amb aquesta transacció?