Sessions: Tarta Relena
Concert disponible a partir del: 4 de desembre de 2021 | 21:00
Programa

FIAT LUX

Folk tronadet i gregorià progressiu. Amb aquest subtítol enigmàtic i alhora suggeridor, Marta Torrella i Helena Ros defineixen Tarta Relena, el duo vocal que van fundar el 2016 amb l’objectiu d’explorar a cappella les sonoritats de diferents estils de músiques vocals. Lluny de voler crear un segell de música tradicional o de redefinir la mediterraneïtat, Tarta Relena es fa seu un repertori que va des de músiques de tradició oral fins a cançons d’autor que, d’una manera o altra, es relacionen amb el Mediterrani com a àrea geogràfica. Torrella i Ros presenten a L’Auditori el seu nou treball discogràfic, amb el qual els timbres de les dues veus es relacionen de diverses maneres: s’enllacen o es traven fent nusos, flueixen com l’aigua o són rasposes com l’estepa, s’allunyen en dissonàncies afilades i, més tard, es retroben, buscant sempre la complexitat en la senzillesa i la màxima expressió amb l’ús del mínim d’elements possible.

Intèrprets

Tarta Relena
Marta Torrella i Helena Ros, veus

Oscila Studio, il·luminació
Juan Luis Batalla, so

Sessions: Tarta Relena
Concert disponible a partir del: 4 de desembre de 2021 | 21:00

ATENCIÓ

Has acabat de veure la previsualització del vídeo. Si vols veure el vídeo sencer, el pots comprar individualment (video_price€), o comprar una subscripció amb accés il·limitat als concerts des de 7,99€ al mes.

ATENCIÓ

Aquest concert és gratuït per a tots aquells usuaris que estiguin registrats a L’Auditori Digital. Si ja tens un compte a la plataforma, només has d’introduir les teves credencials. Si no és així, registra’t abans.

SUBSCRIU-TE PER 7,90 € AL MES

Estàs a punt d'adquirir aquest vídeo per video_price €. T'informem que et pots subscriure per 7,90€ al mes i gaudir de tots els continguts amb accés il·limitat. Vols continuar amb aquesta transacció?