Cambra: Trios de Brahms i Schumann
Programa de m脿 d'aquest concert:
Trios de Brahms i Schumann
Gratu茂t
Programa

ROBERT SCHUMANN: Trio amb piano n. 1 en re m, op. 63 (1847) 31′
WOLFGANG RIHM: Fremde Szenen III (1983-84) 15′
JOHANNES BRAHMS: Trio amb piano n. 1 en Si, op. 8 (1854) 37′

Les vides de Robert Schumann i Johannes Brahms es van creuar en m煤ltiples ocasions, i sempre, intensament. Schumann, editor i cr铆tic musical, a m茅s de compositor, va promoure el jove Brahms compositor a trav茅s de la premsa i la seva esposa Clara va exercir de mentora d鈥檜n Brahms sempre autocr铆tic amb les obres que componia i que, sovint, descartava o refeia fins a arribar a un resultat satisfactori per a ell. El Trio n. 1 茅s un bon exemple d鈥檃questa obsessi贸 perfeccionista de Brahms, que en va fer una nova versi贸, notablement diferent, el 1889. El primer Trio amb piano de Schumann porta l鈥檈nergia, la vivacitat i la diversitat de car脿cters pr貌pia del Romanticisme militant de l鈥檃lemany, dins d鈥檜na forma cl脿ssica que es veu interpel路lada constantment. Aquest esperit de Schumann 茅s ben present en les Fremde Szenen, de Wolfgang Rihm, un cicle de trios amb piano que connecten la mem貌ria de la tradici贸 amb la flu茂desa de la modernitat.

Int猫rprets

Trio Bendetti Elschenbroich Grynyuk:
Nicola Benedetti, viol铆
Leonard Elschenbroich, violoncel
Alexei Grynyuk, piano

Cambra: Trios de Brahms i Schumann
Programa de m脿 d'aquest concert:
Trios de Brahms i Schumann
Gratu茂t

ATENCI脫

Aquest concert 茅s gratu茂t per a tots aquells usuaris que estiguin registrats a L鈥橝uditori Play. Si ja tens un compte a la plataforma, nom茅s has d鈥檌ntroduir les teves credencials. Si no 茅s aix铆, registra鈥檛 abans.

ATENCI脫

Has acabat de veure la previsualitzaci贸 del v铆deo. Si vols veure el v铆deo sencer, el pots comprar individualment (video_price鈧), o comprar una subscripci贸 amb acc茅s il路limitat als concerts des de 7,99鈧 al mes.

SUBSCRIU-TE PER 7,90 鈧 AL MES

Est脿s a punt d'adquirir aquest v铆deo per video_price 鈧. T'informem que et pots subscriure per 7,90鈧 al mes i gaudir de tots els continguts amb acc茅s il路limitat. Vols continuar amb aquesta transacci贸?