Xostakóvitx 15
Orquestra   OBC
Violí   Vilde Frang
Direcció   Ludovic Morlot
Programa de mà d'aquest concert:
Xostakóvitx 15
Gratuït
Programa

GABRIELLA SMITH: f(x)=sin² x-1/x  (2019) 5′ – Estrena nacional
BÉLA BARTÓK: Concert per a violí i orquestra n. 1, op. post. BB48a (1907-08) 21′
DMITRI XOSTAKÓVITX: Simfonia n. 15 en La, op. 141 (1971) 42′

Com la vida mateixa, el testament simfònic de Dmitri Xostakóvitx és irònic, enigmàtic, nostàlgic; un pastitx aparentment sense sentit, satíric i tràgic alhora. L’última simfonia del darrer gran simfonista rus és una mirada retrospectiva plena de referències i motius. Aquest gran llenç simfònic fet de bocins de si mateix ens revela el complex món creatiu del compositor. Es va estrenar a Moscou sota la direcció del seu fill Maksim.

L’estrena nacional de f(x)=sin² x-1/x ens permet apreciar l’obra d’una promesa de la composició nord-americana, el títol de la qual fa referència a la funció matemàtica que en descriu l’estructura formal.

Intèrprets

Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya
Vilde Frang, violí
Ludovic Morlot, direcció

Xostakóvitx 15
Orquestra   OBC
Violí   Vilde Frang
Direcció   Ludovic Morlot
Programa de mà d'aquest concert:
Xostakóvitx 15
Gratuït

ATENCIÓ

Aquest concert és gratuït per a tots aquells usuaris que estiguin registrats a L’Auditori Play. Si ja tens un compte a la plataforma, només has d’introduir les teves credencials. Si no és així, registra’t abans.

ATENCIÓ

Has acabat de veure la previsualització del vídeo. Si vols veure el vídeo sencer, el pots comprar individualment (video_price€), o comprar una subscripció amb accés il·limitat als concerts des de 7,99€ al mes.

SUBSCRIU-TE PER 7,90 € AL MES

Estàs a punt d'adquirir aquest vídeo per video_price €. T'informem que et pots subscriure per 7,90€ al mes i gaudir de tots els continguts amb accés il·limitat. Vols continuar amb aquesta transacció?