SIT BACK: Za! & La TransMegaCobla

DIVENDRES 26 DE FEBRER DE 2021 | 20 H | SALA 3 TETE MONTOLIU

Programa

Després de 15 anys i més de 700 concerts pels cinc continents, ZA! prepara el seu projecte més multitudinari: ZA! & la TransMegaCobla.

El nou ensemble està format per la MegaCobla –quartet de vents de cobla tradicional nascut d’un taller amb ZA! l’any 2018 i que aporta experiència i experimentació a parts iguals– i les Tarta Relena, jove duo de trans-folk que ha revolucionat l’escena catalana.

Ambdues formacions se sumen al multiinstrumentisme del duet compost per Papa Dupau i Spazzfrica Ehd per retratar la seva pròpia visió de la música mediterrània passada pel filtre de la distorsió (tan actual en termes cognitius, socials i identitaris) i la psicodèlia (tan inevitable en una realitat cada cop més accelerada i saturada). Una travessia retrofuturista del folk al free que explora les ribes del nostre mar.

Intèrprets

Papa Dupau, guitarra, trompeta, veus i efectes
Spazzfrica Ehd: bateria, clarinet, veus i efectes
Marta Torrella i Helena Ros: veus i efectes
Pep Moliner, fiscorn
Xavi Molina, tenora
Jordi Casas, tible
Xavi Torrent, flabiol

SIT BACK: Za! & La TransMegaCobla

DIVENDRES 26 DE FEBRER DE 2021 | 20 H | SALA 3 TETE MONTOLIU

ATENCIÓ

Has acabat de veure la previsualització del vídeo. Si vols veure el vídeo sencer, el pots comprar individualment (video_price€), o comprar una subscripció amb accés il·limitat als concerts des de 7,99€ al mes.

ATENCIÓ

Aquest concert és gratuït per a tots aquells usuaris que estiguin registrats a L’Auditori Digital. Si ja tens un compte a la plataforma, només has d’introduir les teves credencials. Si no és així, registra’t abans.

SUBSCRIU-TE PER 7,90 € AL MES

Estàs a punt d'adquirir aquest vídeo per video_price €. T'informem que et pots subscriure per 7,90€ al mes i gaudir de tots els continguts amb accés il·limitat. Vols continuar amb aquesta transacció?