SIT BACK: Za! & La TransMegaCobla

DIVENDRES 26 DE FEBRER DE 2021 | 20 H | SALA 3 TETE MONTOLIU

Gratuït
Programa

Després de 15 anys i més de 700 concerts pels cinc continents, ZA! prepara el seu projecte més multitudinari: ZA! & la TransMegaCobla.

El nou ensemble està format per la MegaCobla –quartet de vents de cobla tradicional nascut d’un taller amb ZA! l’any 2018 i que aporta experiència i experimentació a parts iguals– i les Tarta Relena, jove duo de trans-folk que ha revolucionat l’escena catalana.

Ambdues formacions se sumen al multiinstrumentisme del duet compost per Papa Dupau i Spazzfrica Ehd per retratar la seva pròpia visió de la música mediterrània passada pel filtre de la distorsió (tan actual en termes cognitius, socials i identitaris) i la psicodèlia (tan inevitable en una realitat cada cop més accelerada i saturada). Una travessia retrofuturista del folk al free que explora les ribes del nostre mar.

Intèrprets

Papa Dupau, guitarra, trompeta, veus i efectes
Spazzfrica Ehd: bateria, clarinet, veus i efectes
Marta Torrella i Helena Ros: veus i efectes
Pep Moliner, fiscorn
Xavi Molina, tenora
Jordi Casas, tible
Xavi Torrent, flabiol

SIT BACK: Za! & La TransMegaCobla

DIVENDRES 26 DE FEBRER DE 2021 | 20 H | SALA 3 TETE MONTOLIU

Gratuït

ATENCIÓ

Aquest concert és gratuït per a tots aquells usuaris que estiguin registrats a L’Auditori Play. Si ja tens un compte a la plataforma, només has d’introduir les teves credencials. Si no és així, registra’t abans.

ATENCIÓ

Has acabat de veure la previsualització del vídeo. Si vols veure el vídeo sencer, el pots comprar individualment (video_price€), o comprar una subscripció amb accés il·limitat als concerts des de 7,99€ al mes.

SUBSCRIU-TE PER 7,90 € AL MES

Estàs a punt d'adquirir aquest vídeo per video_price €. T'informem que et pots subscriure per 7,90€ al mes i gaudir de tots els continguts amb accés il·limitat. Vols continuar amb aquesta transacció?